in , ,

Morvai: Az európai képviselők a magyar embereket alázták meg

Morvai Krisztina szerint egyértelműen a magyar embereket kérik számon az uniós képviselők

Morvai Krisztina szerint egyértelműen a magyar embereket kérik számon az uniós képviselők, amiért harmadszor is nagy többséggel választottak meg egy olyan kormányt, amely nem hisz az Európai Egyesült Államokban és elutasítja a migrációt. Az EP-képviselő közleményében hozzátette, a magyar embereket büntetik azzal, hogy a Sargentini-jelentés elfogadásával tűrniük kell a megalázást.

 

Morvai Krisztina Európai Parlamenti képviselő szerint a Sargentini-jelentés tisztán mutatja mi a különbség a jogállamiság és az önkény között. A képviselő a Kérdőjelben a szovjet idők legdiktatórikusabb időszakához hasonlította a jelentés megszületésének és elfogadásának hónapjait. Morvai Krisztina felelevenítette, a szovjet jog és az államelmélet volt az, ami azt mondta, tulajdonképpen nincs szükség jogra és szabályokra, csak politikailag megbízható emberekre, akik az “értékrendet végrehajtják”. A jogász szerint ugyanis a szerdán elfogadott Sargentini-jelentésben olyan dolgok miatt támadják Magyarországot, amelyek nincsenek európai normákba lefektetve, nem szerepelnek az Unió jogrendszerében, az EU-nak nincs is hatásköre bizonyos kérdések vizsgálatára. Ráadásul teszik ezt egy teljesen szabályozatlan eljárásban.

Morvai Krisztina szerint egyértelműen a magyar embereket kérik számon az uniós képviselők, amiért harmadszor is nagy többséggel választottak meg egy olyan kormányt, amely nem hisz az Európai Egyesült Államokban és elutasítja a migrációt. Az európai képviselő szerint ráadásul az uniós döntéshozók a magyar embereket büntetik azzal, hogy a Sargentini-jelentés elfogadásával tűrniük kell a megalázást.

Forrás/fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Bakondi György: Rá akarják kényszeríteni Magyarországot, arra, hogy változtasson az illegális bevándorlást elutasító álláspontján

Megint magyar siker! – Hosszú Katinka újabb két aranyérmet nyert