in ,

3, 2, 1, sivalkodás in-dul! Új nemzetközi bank jön Magyarországra – A China Construction Bank a világ második legnagyobb hitelintézete.

Fióktelepet nyitott Magyarországon a China Construction Bank

Fióktelepet nyitott Magyarországon a China Construction Bank (Kínai Építési Bank, CCB), amely eszközállománya alapján a világ második legnagyobb hitelintézete – jelentették be szerdán az ünnepélyes megnyitón a Pesti Vigadóban. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter gratulált a fióktelep létrejöttéhez, amelynek létrehozása reményei szerint

újabb fejlesztéseknek fog teret nyitni.

A China Construction Bank segíti a magyar cégek belépését kínai piacra, illetve a kínai beruházások magyarországi megjelenését – tette hozzá. Tien Kuo-li, a CCB elnöke kiemelte: Kína és Magyarország közötti barátság hosszú múltra tekint vissza, szilárd és mély. Várakozásuk szerint a pénzintézet hozzájárulhat a kínai-magyar gazdasági, pénzügyi és kereskedelmi kapcsolatok további bővüléséhez.

(MTI)

 

 

Eddig a hír, ezek után majd jön a liberális kórus az alábbiakkal:

  • KÉMBANK!

 

Tessék mondani, hülye ellenzék, mi az hogy kémbank? Mitől kémbank egy bank? Az USA bank, jó bank, nem kémbank, a nem USA bank rossz bank, kémbank? Mert ez így elég primitív, kedves barátaim.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Végre valaki kimondta a lényeget! Máthé Zsuzsa: az egyházak igenis politizáljanak!

Nocsak! Visszahelyezték posztjára a kárpátaljai magyar iskola igazgatóját