in ,

Örömhír – Atomjaira hullik Márki-Zay Péter mozgalma

Belső ellentétek, átláthatatlan működés és gazdálkodás, leginkább ezek miatt hagyják el a hódmezővásárhelyi polgármester mozgalmát

Népszava információi szerint szerdán mondott le pozíciójáról Hadházy Ákos, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke. Eddig ketten hagyták ott Márki-Zay mozgalmát a héttagú vezetésből, az LMP korábbi társelnöke mellett Ábrahám Júlia volt az, aki hátat fordított a Mindenki Magyarországának. A független parlamenti képviselőként dolgozó Hadházy megerősítette, hogy lemondott, de részleteket ezzel kapcsolatban nem árult el.

(…) Nem érzem úgy, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak a jelenlegi helyzetében jó esélye lenne céljai betöltésére

– közölte.

Azonban a hírek szerint Ábrahám és Hadházy lemondása csak a kezdet, több más vezetőségi tag is fontolgatja azt, hiszen az elnökségi üléseknek nincs értelme, a személyes viták miatt gyakran kiabálnak egymással az ellenzéki politikusok, illetve egymást sértegetik.

A háttérben húzódó problémák egyszerre személyiek, szervezetiek és ideológiaiak. Többen például azt mondták, hogy Márki-Zay Péter, Kész Zoltán és Lukácsi Katalin egyre inkább egy belső kört alkot az elnökségen belül, és visszatartanak információkat a többiektől – írja a lap.

A pénzügyekkel sem lehet minden rendben, volt olyan elnökségi tag, aki a bankszámlakivonatokat akarta megnézni, ezt azonban Barta László operatív igazgató megtagadta tőle. Márki-Zayék korábban Dömsödi Gábort bízták meg azzal, hogy vigye a mozgalom kommunikációs ügyeit, de a munkáját minden létező eszközzel megnehezítették, például nem kapott hozzáférést a Facebook-oldaluk kezeléséhez.

(Bokor Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Döbbenet – Meg sem próbált kitérni a Hableány elől a Viking ukrán kapitánya

Egy magyar állampolgár üzenete: ellenzéki honfitársaim, itt aki gyűlöletet kelt, azok Ti vagytok!