in , ,

Járóka Lívia védelmében!

Isten óvjon ezektől, kedves Járóka Lívia!

Ne reménykedjünk: ezeknél mindig van lejjebb!

Van egy magyar nő, Járóka Lívia (Fidesz), aki képviselő az Európai (?) Parlamentben és ismét megválasztották az Európai (?) Parlament alelnökévé! Egyébként roma származású és politikusként egész EP-s pályafutása során és most is a kisebbségek, a hátrányos helyzetű csoportok és a szegény társadalmi rétegek ügyét képviselte az európai színtéren. Amely témák, ugye a DK és a Momentum hazug kampány szlogenjeinek alapvető részei, persze csak addig, amíg pofázni kell, de tenni nem!

És van három másik nem magyar nő, akik közül kettő – Cseh Katalin és Donáth Anna Júlia (Momentum) azon kesereg nyilvános fórumokon (van hozzá elég vastag bőr a pofájukon..), hogy sajnos sikertelenül próbálták képviselő társaikat lebeszélni arról, hogy Járóka Líviát megszavazzák alelnöknek. Van a harmadik nem magyar, konkrétan bolgár nő (?), Gyurcsány Ferencné, Dobrev Klára (DK), aki azzal büszkélkedik nyilvános fórumokon, hogy márpedig ő nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét – ennek is van elég vastag bőr a ló pofáján ehhez!
Kedves Járóka Lívia, most, miután gratuláltál Dobrevnek a megválasztásához – szégyenteljesen ezt is alelnökké szavazták -, miután megszavaztad, mert eszedbe sem jutott, hogy ellene szavazz, miután sajnos ő is magyar színekben indult, miután örömödet fejezted ki, hogy rajtad kívül még egy magyar női alelnök lett, nos ezek után könyörgöm, messziről kerüld el ezt a három perszónát, hogy még a bűzük szele se kerülhessen a közeledbe!

Ezek nem nők, nem magyarok, ezek az első adandó alkalommal elvágnák a torkodat – szó szerint -, mint azt tették már őseik számtalanszor és számolatlanul!
Ezek hárman képviselik ma az Európai Parlamentben mind azt a vért, szennyet, átkot, szenvedést, amiről azt hittük, hogy végleg magunk mögött hagytunk, pedig dehogy! Itt leselkednek, acsarkodnak a bokrok mögött ugrásra várva!

Isten óvjon ezektől, kedves Járóka Lívia!

Szőnyi József

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagyon durva – Kormányellenes propaganda, fizikai inzultus, folyamatos megalázás – így telik egy jobboldali diák napja a Kosztolányiban – (videó)

Az ellenzék nagyon kiakadt – Minden EP-szakbizottságban lesz fideszes képviselő