in ,

Bodrogi Gyula keményen nekiment Sebestyén Balázsnak vadászat témában

Bodrogi Gyula: Sebestyén Balázsnak fogalma sincs

Bodrogi Gyula: Sebestyén Balázsnak fogalma sincs

 

Élő adásban fakadt ki Sebestyén Balázs, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá.

“Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták” –- fakadt ki Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában, majd rátett egy lapáttal.

Fotó: Szabó Gábor – Origo

“Olyan s.ggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza” – idézte a rádióst a Blikk.

A kirohanásra többek közt Bodrogi Gyula is reagált a lapnak: “Sebestyén Balázsnak fogalma sincs a vadászatról. Ami elhangzott, az egy dilettáns ember buta véleménye. Lőjék le egymást a vadászok? Miközben a farkast meg a kutyát sajnálja? Talán, ha elolvasná Széchenyi vagy Kittenberger könyveit, megváltozna a véleménye” – mondta a színész, aki évtizedek óta vadászik.

(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ostromállapot Párizsban

Tóta W.: „Telefosták az országot Wass-szobrokkal”, pedig „Wass Albert silány”