in , ,

Az EU totális hanyatlásának végstádiumában vagyunk – Fejeket behúzni!

Aki esetleg nem vette volna észre…

Aki esetleg nem vette volna észre, mert ugye a híradók, a mainstream média nem, vagy alig számol be róla, jelenleg az Európai Unió végstádiumát éli. A következmények beláthatatlanok lesznek. A szétesés elkerülhetetlen, aminek mi egyébként kifejezetten örülünk.

 

Covid járvány

A járvány kirobbanását követően, amint elterjedt Európában a fertőzés az EU úgy reagált, hogy sehogy! Szó szerint hetekig SEMMIT, de semmit nem csinált. Aztán nagy nehezen megszólaltak, és akkor is annyi történt, hogy Ursula barátnőnk megmutatta, hogy kell kezet mosni:

Itt már fél Európa anyázta az EU-t. Az olaszok segítséget kértek, de nem tettek a brüsszeliták semmit, ennek hatására az olasz nép EU zászló égetésbe és az EU zászlók bevonását kezdte meg.

 

 

Brexit

Jó pár éve volt már ugyan a szavazás, de az eredmény egyértelmű: a britek beintettek az EU-nak, viszlát! Sok lobbista, köztük Párhuzamos György is sokat erőlködött, hogy semmissé tegye a brit kilépést: azért a Szarosnak sem jön össze minden terve. Elbuktak. A Brexit végérvényes. Hamarosan Brexit mintára egyre többen elkezdenek kiválni az EU-ból, mert mondjuk az egyik tagállamnak egyszer csak elege lesz a központi járványkezelésükből és a vakcinabeszerzésből (azaz nem beszerzésből).

 

Őshonos kisebbségek ügyének lesöprése  – Minority Safe Pack

Összegyűjtöttünk milliónyi aláírást, Jourová pedig egyetlen kézmozdulattal lesöpörte az őshonos európai kisebbségek ügyét. Nem olyan fontos, “csupán” 50 millió emberről van szó Európában, köztük az őshonos magyar kisebbségekről is. Határon túli magyar településeken számos helyen már be is vonták a magyarok az EU zászlót.

 

Vakcinabeszerzés

Még a hazai baloldal nyalja ugyan az EU seggét, kijön egy-egy ványadt, hervadt Ujhelyi, Cseh Katalin, Donáth Kacsa meg Dobrev nyilatkozat, hogy várjunk az EU-ra, mindjárt megold mindent, de az mégsem old meg semmit, semmikor. Kontinensszerte felháborodás van az EU “vakcinabeszerzése” miatt, konkrétan az EU alkalmatlansága és töketlensége miatt halnak meg százezrek.

 

 

Migráció

Svédország összeomlott. Németország a polgárháború szélén (nem hiszik? Várják ki!). Hollandia összeomlott, már kormányuk sincs, mindennapos a migránsok általi anarchia. Franciarország szétesett, hetente lefejeznek egy franciát, Macron népszerűsége a mélyben. Ausztriában is brutális terrortámadások voltak és Olaszországban sincs már kormány, a migráció meg tömegével zajlik az anarchiába fulladó olaszoknál is. De sorolhatnánk a többi országot is. Belgium sem áll túl jól migráció és anarchia kérdésében…

 

Az EU félrenéz, genderproblémákkal foglalkozik, meg jogállamisággal, hetes cikkelyekkel fenyegeti a lengyeleket és a magyarokat. Az ócska, primitív, birodalmi fenyegetések semmit nem oldanak meg.

 

Nemhogy Európai Egyesült Államok nem lesz itt, hanem lassan Európai Unió sem!

Nemsokára jöhetnek haza a dagadt EP képviselők.

Üdítőt, pattogatott kukoricát bekészíteni! Nagy műsor lesz!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ezt sem az EU-tól kaptuk! Ötezer vakcinával hálálja meg a magyar orvosoknak Banglades a sziámi ikrek életét

Hivatalos: egy kutatás szerint laboratóriumból szabadult el a koronavírus