in ,

Agynéma ellenzék – Elképesztő reakciókat váltott ki az ellenzékből az új nemzeti konzultáció

Gyurcsány Ferenc papírcsákót hajtana a kérdőívekből

Elképesztő reakciókat váltott ki az ellenzékből az új nemzeti konzultáció

 

Gyurcsány Ferenc papírcsákót hajtana a kérdőívekből, Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő gyakorlatilag “szétmarcangolta” a konzultációs kérdőívet az Országgyűlés üléstermében, Bauer Tamás pedig világosan elmondta, hogy ha a családok támogatása és a bevándorlás között kell választani, akkor ő a bevándorlásra szánna több pénzt. Az ország józanabbik fele ellenben szerda reggeltől az interneten is kitöltheti a magyar családok jövőjéről szóló nemzeti konzultációt.

Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.

Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a böngészőbe be kell írni: nemzetikonzultacio.kormany.hu

– tette hozzá.

 

A kérdőíven számos kérdés szerepel, a népességfogyás, a bevándorlás és a családpolitika kapcsolata, a fiatalok életkezdési támogatása, a többgyermekes családok támogatása, továbbá, hogy a jövőben is munkavégzéshez kell-e kötni a családtámogatásokat – fejtette ki.

Mint megjegyezte, sok ellenzéki politikus elmondta már a véleményét. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke például arra bíztatta híveit, hogy hajtsanak papírcsákót a kérdőívekből, Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő pedig “a Mónika Show-t meghazudtoló felfokozott állapotban gyakorlatilag szétmarcangolta” a konzultációs kérdőívet az Országgyűlés üléstermében.

Bauer Tamás pedig világosan elmondta, hogy ha a családok támogatása és a bevándorlás között kell választani, akkor ő a bevándorlásra szánna több pénzt

– mondta el Dömötör Csaba, megjegyezve: “ezek világos szavak, ők már tehát elmondták a véleményüket”.

Forrás/fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez sem stadion! – Közel hat hektáron épül fel Érd új autóipari kutatóközpontja

Na végre! – Félmilliós büntetést kaphat az Országgyűlés tekintélyét lejárató Tordai