in ,

Agybaj – Dömsödi: „Orbánt el kell zavarni az országból!”

Orbánnak már nem jelzést kell adni! El kell őt zavarni ebből az országból

 

„Orbánnak már nem jelzést kell adni! El kell őt zavarni ebből az országból” – vágta oda Dömsödi Gábor egykori televíziós, aki előbb országgyűlési képviselő-jelöltként, majd pásztói polgármester-jelöltként bukta el az emberek bizalmát az elmúlt fél évben. Egyik címzett a gyurcsányista Gy. Németh Erzsébet volt, aki a hűtlen kezelés vádja alól felmentett Juhász Ferenccel, az egykori Gyurcsány-kormány honvédelmi miniszterével együtt ült az ATV ’A nap híre’ műsorában csütörtökön, s az ellenzék tehetetlenségének okát igyekeztek magyarázgatni. Dömsödi még odaszúrta: „Eljöttök ezekbe a tévéműsorokba, elmondjátok, hogy ezt találtuk ki, azt találtuk ki. Ebből így nem lesz semmi. Orbán Viktor 117 évre berendezkedhet.”

Dömsödi: Orbánnak már nem jelzést kell adni. El kell őt zavarni ebből az országból (Fotó: RAS)
Dömsödi: Orbánnak már nem jelzést kell adni. El kell őt zavarni ebből az országból (Fotó: RAS)

Az ATV se liberális, se komcsi törzsközönségéhez nem tartozó nézőinek igazi élmény lehetett végignézni, ahogy a pártképviselők kínosan fészkelődve mosdatták a szerecsent. Kicsit olyan volt az érzésem, mint Mátyás király igazmondó juhászának lehetett, aki a botjára tett kalapjának próbálta hihetően elmesélni, hová lett az aranyszőrű bárány, amit ugye egy csókért cserébe a burkus király szépséges leányának adott, ám a kísérletei nem sikerültek. Hazugságaiba maga is belepirult, míg végül rájött a megoldásra.

Bár a DK-ról vagy az MSZP-ről nem állította senki, hogy igazmondóak lennének, sőt!, a tévéműsor szereplői mégis igyekeztek hihetővé tenni mondókájukat. Gy. Németh úgy érvelt, hogy ki kell vinni az embereket az utcára! Szerinte a tüntetéssorozat jó kezdeményezés s abban bízik, hogy az emberek végre tényleg megértik, hogy mindenkinek, aki nem akarja azt, ami itt van, kell valamit tennie. Leszögezte, lehet az ellenzéki pártokat provokálni, lehet rájuk minden rosszat mondani, de a társadalom megszervezése az az ellenzéki pártok nélkül nem megy.

Juhász Ferenc is a régi lemezt tette föl, tolta a felelősséget a választókra. Le kell váltani az ellenzéket, mondta „meglepően”. Helyette kell csinálni egy olyat, ami virulens, versenyképes, bátor, sok embert tud hozni, pénzt tud megmozgatni. Az ellenzéki politikusok jelentős részének tele van már a hócipője, hogy a partvonalon kívülről bekiabálnak nekik, hogy öregem, ezt így kell csinálni, úgy kell csinálni, miközben sokan még a személyes részvételre sem képesek. Ha mindenki jól érzi magát, akkor szavazzon Orbánra. Ha nem, akkor saját helyén keresse meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel az ellenállás összerakható.

Ha Mátyás király juhásza ilyen gyengén muzsikált volna, mint az ellenzék teszi lassan egy évtizede, akkor nyilván soha nem nyeri el a burkus király országának a felét. Pedig Gy. Némethéknek sem kellene feltalálni a spanyolviaszt. Nekik is csak azt kellene tenniük, mint a juhásznak. Igazat mondani. Azt képviselni, amire a magyarok vágynak, amire rendre milliószám szavaznak, s nem azt a békát kellene rendre megpróbálni letolni a torkukon, amit eszük ágában sincs lenyelni. Pedig most még egyszerűbb a kérdés, mint öt vagy tíz éve. Csak a biztonság vagy a migrációpártiság kérdésére kellene helyes feleletet adniuk. Ám ők erre is képtelenek. A nemzetközi nagytőke, a föderális Európa, a liberális demokrácia érdekeinek alázatos, önös érdekből való kiszolgálása ugyanis ezt nem teszi lehetővé. Az mindig felülírja a magyar érdekek szolgálatát, amivel pedig egy egész országot nyerhetnének, nemcsak egyfelet.

Számukra azonban elég a saját langyos kis pocsolyájuk is. Meg sem próbálják Orbánt elzavarni az országból, mert ahhoz nekik végre igazat kellene mondaniuk. Ezzel pedig mindig hadilábon álltak.   

(forrás: Horváth K. József, leander.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – 1200 kilométernyi útfelújítást terveznek Magyaroszágon 2018 végéig

Becsicskult a Jobbik – Zuglóban is bedobta a törölközőt a Jobbik