in ,

Zsigmond Barna Pál: a Niedermüller-jelenség egyetlen magyarázata, hogy mivel ők progresszív világpolgárok, gyűlölnek mindent, ami magyar

Nekünk most az a dolgunk, hogy türelemmel viszonyuljunk a sovinisztákhoz és az internacionalistákhoz.

 

„A Csíki termékek gyártását és forgalmazását betiltó román hatósági rendelet újabb bizonyítéka annak, hogy mennyire helytálló »Trianont Éltető Peti, alias Niedermüller Péter« határon túli magyarok helyzetével kapcsolatos minapi diagnózisa.

Szerinte Trianonnak köszönhetően a szomszéd országokban ma jobban élnek a magyarok, mint Magyarországon, mert ott szabadság, nyílt társadalom és Európához tartozás van és nincs korrupció és olcsó ostoba nacionalista demagógia!

Ezek szerint lehet, hogy a Csíki termékek betiltása egy valódi jogállami, európai intézkedés? Vajon várható-e, hogy a DK hamarosan a román hatóságokat és az eljárást kezdeményező szélsőségesen nacionalista politikusokat támogatásáról biztosító nyilatkozatot is ki fog adni?

Nem hiszem el, hogy Niedermüllernek ne tűnt volna fel, hogy az általa méltatott Romániában és Szlovákiában bármikor kifizetődő politikailag a magyar kártya kijátszása és még az ott hatalmon lévő politikusok is gyakran nyúlnak ehhez az eszközhöz. A Niedermüller jelenség egyetlen magyarázata, hogy mivel ők progresszív világpolgárok, gyűlölnek mindent, ami magyar és legnagyobb ellenségük a nemzeti érzés.

Április 3-a újból bebizonyította, hogy ők csupán egy elenyésző kisebbséget képviselnek és a többség az ország mellett nemzetben is gondolkodik. Nekünk most az a dolgunk, hogy türelemmel viszonyuljunk a sovinisztákhoz és az internacionalistákhoz. A vírust is leküzdöttük, a maszk is már a múlté és koccintsunk Csíki sörrel a minket támadók egészségére is!”

– írja Zsigmond Barna Pál.

 

Add tovább!

Európa legszánalmasabb, leghitványabb főpolgármestere tovább picsog: elismerte, hogy nettó befizető lett Budapest!

Szaniszlónak (DK) távoznia kell ezek után! A két világháborút túlélte, a DK-s városvezetést nem a 18. kerület legrégibb óvodája