in ,

Zavar az erőben – A román Fegyőr kommunikációja teljesen összeomlott

Nagy a baj

Mivel nem parlamenti párt az olimpiagyilkos, sportból felmentettek gyülekezete, ezért grafomán ősbaromságaikat a közösségi médiában osztják, amit jól meghirdetnek abból a pénzből, amit külföldről a Globalogazdi utal nekik. Konkrétan annyi pénzt kaptak, hogy a semmiből lettek pár év alatt egy 10%-os párt. 

Természetesen a sok pénz, amit el lehet cseszni hirdetésre, nem jelenti rögtön a sikert, hiszen baromságokra is el lehet költeni azt a töménytelen hirdetési pénzt.

A szerencsétlen ötletek és képtelenségek egyik legjobb példája maga a magyar Conchita, a románpárti, rendőröket füstgránáttal dobáló, hírportál szerkesztőségekbe betörő és fenyegetőző Fegyőr Bandika. Olyan elképesztő kreténségeket képes megosztani (pl. 100 ezer forint minden oltakozónak) a mi Bandink, hogy már a saját követő is beszólnak neki. A beszólás pedig rendszeressé vált, szinte nincs olyan nap, hogy ne szólnának be neki minden egyes posztja alatt, sorozatosan.

A nagy Momentum lufi kezd kipukkadni, kiderül, hogy ez a párt valójában semmi, csak pénz, amit kapnak külföldről, no meg utasítások halmaza, amit szintén a Globalogazditól kapnak.

Reméljük mihamarabb teljesen kipukkan az a Nyomentumos lufi, mielőtt még túl nagyra fújjuk és nagy károkat okoz.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A képen látható Zsiga követeli, hogy az Alaptörvénybe tegyék bele a lakhatási jogot! Hahó, Zsiga bácsi: benne van!

Egymásnak estek a fiatalok: már az egyetemistáknak is elegük van a free SZFE-s zsebforradalmárokból