in ,

Zárják ki az MSZP-ből Simon Józsefet, aki egy Orbán Viktort főbe lőve ábrázoló képet tett közzé!

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője arra szólította fel az MSZP vezetését, hogy zárják ki a pártból azt a pécsi tagjukat

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője arra szólította fel az MSZP vezetését, hogy zárják ki a pártból azt a pécsi tagjukat, aki egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja Orbán Viktor miniszterelnököt.

A Fidesz-frakcióvezetője pénteki sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy tegnap este Simon József az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja a Pesti Srácok facebook-oldalán megjelent cikk alatti bejegyzésben egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja Orbán Viktor miniszterelnököt. Gulyás Gergely idézte a képen látható feliratot is: „Keresd a hibát!!!…?? Én nem találtam”

“A FIDESZ VÁLASZT VÁR KARÁCSONY GERGELYTŐL, AZ MSZP ÉS A PÁRBESZÉD MINISZTERELNÖK-JELÖLTJÉTŐL ÉS MOLNÁR GYULÁTÓL AZ MSZP ELNÖKÉTŐL ARRA, HOGY MEGENGEDHETŐNEK TARTJÁK-E SAJÁT PÁRTJUKBAN, HOGY VALAKI POLITIKAI ELLENFELEI KIVÉGZÉSÉRE HÍVJON FEL ILLETVE EZT KÍVÁNATOSNAK TÜNTESSE FEL”

Gulyás Gergely kifejtette, hogy Simon József ma Magyarország ötödik legnagyobb városa MSZP-s szervezetének elnökségi tagja, aki korábban Tóth Bertalan frakcióvezető kampányfőnöke volt a belvárosban.

A Fidesz a történtek után választ vár Karácsony Gergelytől, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől és Molnár Gyulától, az MSZP elnökétől arra, hogy megengedhetőnek tartják-e saját pártjukban, hogy valaki politikai ellenfelei kivégzésére hívjon fel illetve ezt kívánatosnak tüntesse fel – közölte a kormánypárti képviselő.

Meddig lehet ezután Simon József az MSZP tagja? – tette fel a kérdést Gulyás Gergely.

A Fidesz frakcióvezetője elmondta, hogy tudjuk azt, hogy az MSZP a kommunista állampárt jogutódja, ezt alkotmánybírósági döntés is kimondta. Hozzátette, azt is, hogy a kommunista állampárt politikai ellenfeleit felakasztatta, kivégeztette és fizikai megsemmisítésüket is megengedhetőnek tartotta.

Az a kérdésünk Karácsony Gergelyhez és Molnár Gyulához, leszámolt-e ezzel a jogi értelemben vett örökségével a Magyar Szocialista Párt vagy még ma is megengedhetőnek tartja a Magyar Szocialista Munkáspárt által a politikai ellenfelekkel szemben alkalmazott eszközöket – közölte a kormánypárti képviselő.

Gulyás Gergely feltette azt a kérdést is Molnár Gyulához és Karácsony Gergelyhez, hogy ez fogja-e jellemezni a Magyar Szocialista Párt kampányát, hozzátéve, vajon belefér-e a fizikai megsemmisítés a Magyar Szocialista Párt kampányába, része lehet-e ez a magyar demokratikus közéletnek.

A Fidesz frakcióvezetője végül felszólította Simon Józsefet, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltjét és elnökét is, hogy a mai napon kérjenek bocsánatot Orbán Viktor miniszterelnöktől és a közéleti szerepvállalásra nyilvánvalóan alkalmatlan tagtársukat azonnali hatállyal zárják ki a Magyar Szocialista Pártból.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Apáti Bence – Beszállt a kampányba az ellenzéki média

Lopós Feri – Ügyészségi vizsgálat indulhat Gyurcsány ellen