in

Wintermantel is elkapta a koronavírust – Rendkívüli közleményt tett közzé

Wintermantel: Volt egy álmom…

Elkaptam a koronavírus fertőzést. Azt a fajtát, ami a nap minden percében az arcodba dörgöli jelentéktelenségedet és mulandóságodat – írja a politikus.

Hétfői bejegyzésében számolt be Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere, arról, hogy két héttel azelőtt elkapta a koronavírust. Sorai utaltak rá, hogy nem egyszerűen átment rajta a vírus, mint ahogy néhány szerencsés esetben lehet hallani, hanem komoly tünetekkel küszködött, sőt mi több lázálmáról is beszámolt:

„Szóval, miközben lázban égve fáztam, és azért imádkoztam, hogy másnap is legyen levegőm, volt egy álmom. Azt álmodtam, hogy egy olyan világban élek, ahol az első helyen mindig ÉN vagyok, amit szorosan követ a NEKEM JÁR, és a JOGOM VAN HOZZÁ. Én majd eldöntöm, hogy beoltatom-e magamat. Nekem jár a lehetőség, hogy választhassak a vakcinák között. Nekem jogom van hozzá, hogy maszk nélkül sétálgathassak, bármikor, ahogy kedvem tartja, nekem nem mondja meg senki, mit hogyan tegyek. Másokra nincs gondom, nem kell törődnöm velük.

Aztán felébredek, és azt látom, hogy míg én betegen fekszem, mások ápolnak. Megint mások gyógyítanak. Ismét mások segítenek, és sokan mások felajánlják a segítségüket. Aztán mások aggódnak és gyógyulást kívánnak. Mások fogják a kezemet és mások borogatják a fejemet, mert mások szeretnek.

Hát, én ezekért a másokért kérek mindenkit, hogy tegye egy kicsit félre, hogy NEKEM JÁR, meg, hogy JOGOM VAN HOZZÁ, meg MAJD ÉN TUDOM. Csak tartsák be a szabályokat, regisztrálják magukat, és vegyék fel az oltásokat! Jó egészséget mindenki másnak!” – írja a politikus.

 

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Döbbenet – Bige László, a baloldal új Simicskája máris elkezdett fenyegetőzni

Orbán Viktor üzent: kanyarban előzünk – videó