in , , ,

Orbán Viktor üzent: kanyarban előzünk – videó

Nehéz a helyzet, de a magyar gazdaság újraindítása fontos

Nehéz a helyzet, de a magyar gazdaság újraindítása fontos, szeretnénk másokat is megelőzve, “kanyarban előre jutni” – fogalmazott keddi, facebookos bejelentkezésében Orbán Viktor miniszterelnök, aki Üzbegisztán fővárosában, Taskentben tárgyal.

Íme a videó:

COVID 2/140. Kanyarban előzünk. Tovább erősítjük a magyar gazdaságot Üzbegisztánban // We’re overtaking on the bend. We will further strengthen the Hungarian economy in Uzbekistan

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. március 29., hétfő

 

 

 

A kormányfő azt mondta, az egész ország harcol a koronavírus-járvány ellen, “de közben nekünk a fél szemünket a gazdaságon, a gazdaság újraindításán kell tartani”. Kifejtette:

  • a magyar gazdaságpolitika elő fázisa az volt, amikor külföldi befektetőket hívtak Magyarországra, hogy munkahelyeket és modern technológiát teremtsenek.
  • A második szakaszban megerősítették a magyar kis- és középvállalkozókat, hogy képesek legyenek a Magyarországon megtermelt termékeiket külföldön, export formájában eladni.
  • Elérkeztünk a harmadik szakaszhoz, amikor a megerősödött magyar vállalkozások külföldön hoznak létre vállalkozásokat, hajtanak végre beruházásokat, és az ott megtermelt profitot fogják majd hazahozni Magyarországra; így fogjuk helyreállítani a magyar gazdaság pénzügyi egyensúlyát

– mondta Orbán Viktor.

 

Hozzátette, ezért utazott Üzbegisztánba, ahol a magyar cégek üzleti lehetőségeit bővítik, bemutatkoznak a sikeres magyar cégek, mint az OTP, és más közepes vállalkozások.

(origo.hu)

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Wintermantel is elkapta a koronavírust – Rendkívüli közleményt tett közzé

Maki-Zay miatt volt keresztrejtvényfejtés a Keménymagban – Videó