in , ,

Wilders keményen fogalmaz: Az Európai Uniónak 5-10 év múlva vége lesz (VIDEÓ)

Azonnal le kell állítani a bevándorlást

Azonnal le kell állítani a muzulmán bevándorlást – jelentette ki a holland Szabadságpárt vezetője az ECHO TV-nek. Geert Wilders arról is beszélt, véleménye szerint  Orbán Viktor egy hős, aki megvédi az embereket és nem engedi be az illegális bevándorlókat. Úgy fogalmazott, „az Európai Uniónak 5-10 év múlva vége lesz. Az Európai Unió ki fog ürülni és meg fog szűnni.”

 


Wilders az interjúban arról beszélt, a holland emberek úgy érzik nem kellene több jogot adni az EU-nak, meg kellene állítani a bevándorlást olyan országokból, amelyekkel semmilyen közös vonása nincs Hollandiának. Mint fogalmazott,

vissza kell szereznünk a nemzeti identitást, a szuverenitást, hazafiasabbnak kell lennünk, de mindezt egyébként nemcsak Hollandiában érezni, hanem Európa-szerte mindenütt.

Hozzátette, véleménye szerint teljes mértékben le kell zárni a bevándorlást a muzulmán országokból, mert bár szerinte az onnan érkezők nem mindegyike rossz, ugyanakkor Európának nem szabad muzulmán földrésszé válnia. Kiemelte, mivel a nemzetállamok szuverén jogaikat átruházták az EU-ra,

gyakorlatilag nem rajtunk múlik, hogy ki jön be ebbe az országba. A demokráciához nemzeti identitásra, nemzeti határokra, nemzeti kultúrára van szükség. Illetve arra, hogy a saját költségvetésünk felett megtartsuk a kontrollt.

A holland politikus hősnek nevezte Orbán Viktort, valamint hozzátette, nagyon bátornak is tartja. Úgy vélte,

a magyar miniszterelnök komolyan gondolja, amit mond, megvédi az embereket. Lezárta a határokat a bevándorlás előtt.

A pártelnök hozzátette, azért támadják Magyarországot Brüsszelben, mert erős nemzetállamként a magyar emberek érdekét védi. Kiemelte, szeretné, ha Európában több olyan vezető is lenne, mint Orbán Viktor. A holland párelnök reményét fejezte ki, hogy a Visegrádi országok, Ausztria és Olaszország, más államokkal kiegészülve egy olyan erős politikai tömböt alkothat a jövő évi EP-választásokra, amely ellensúlyozza a bevándorláspárti Uniót.

Hozzátette:

azt gondolom az Európai Uniónak 5-10 év múlva vége lesz. Az Európai Unió ki fog ürülni és meg fog szűnni.

Forrás/fotó/videó: EchoTV

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Semmi sem változott ’56 óta, csak most a Nyugat indít koncepciós eljárásokat hazánk ellen

Hatalmas botrány készül a Jobbiknál – Legalább tizenöt személy tanúskodna a gyanús pénzmozgások ügyében