in

Vona Gábor plakátjának elemzése – A gyalázkodásnak (még) nincs határa

Jólfésült, fess fiatalember néz farkasszemet az óriásplakátokra tekintő utca emberével.

Jólfésült, fess fiatalember néz farkasszemet az óriásplakátokra tekintő utca emberével. Mellette öles betűkkel: KIZÁRJUK A MIGRÁNSOKAT.

Fess fiatalemberünknek – és az aláíró Jobbiknak – 2018-ra három korszakváltó, egyedi, zseniális világgá kürtölni való ötlete támadt. Időt, pénzt nem sajnálva – hisz van nekik bőven – tudatják az istenadtával:

1. KIZÁRJUK A MIGRÁNSOKAT
Kizárnák a migránsokat? Jó reggelt! Ez már megtörtént. Hogy még egyszer megtennék? Vagy folytatnák, amit a jelenlegi kormány tesz?
Vagyis a három unikális ötlet közül EGY, az első máris kuka: nem saját, megtörtént.

2. MEGEMELJÜK A BÉREKET
Jó ötlet, nekem is! Ki ne támogatná? Na, de hogyan? Mert a béruniós ötlet, gondolat, felvetés, akció, az máris halott, mielőtt még szárba szökkenhetett volna. Blöffnek talán jó.
A három zseniális szlogen közül az első KETTŐ kuka.
Jöjjön a legdurvább, ha már három a jobbikos hazugság!

3. LECSUKJUK A TOLVAJOKAT
A jólfésült, fess fiatalembernek – ha valóban vannak bizonyítékai – csak be kellene fáradnia a megfelelő intézménybe, majd feljelenteni a „tolvajokat”. Ebben az esetben, ha nem cselekszik, és vár 2018-ig, máris bűnt, tolvajt pártol.
Feltételezve, hogy bűnt nem pártolna, nyilván hazugság, ami ott szerepel, vagy célzatos megtévesztés. De még ennél is több, hisz a tolvajokat – ahogy mindenütt a világon – az arra illetékes hatóság „csukja le”. Kivéve, ha ő és a Jobbik, a végrehajtó hatalom szerepét is át szeretné venni egy esetleges választási győzelem esetén.
No, ezt ne adja nekünk a Jóisten! Viszont, ha mégis ezt terveznék, azt a fess fiatalember – és pártja – nevében badarság világgá kürtölni.
A harmadik „eredeti” gondolat (vagy pártprogram?) tehát: kuka + öngól.

A ráadás: MINDENNEK VAN HATÁRA
Valóban. A három baromság után egy közhely, amivel mindenki egyet tud érteni. Igen, a gyalázkodásnak is lehetne határa, még akkor is, ha azt óriásplakátokon követi el egy párt, vagy egy „magánszemély”, egy eszement kampányban.

 

(Nagy Árpád, magyaridok.hu)

Lovas István – Igenis van Soros-terv (4. rész) – Soros: „Ez Európa utolsó esélye menekültpolitikájának megjavítására.”

Az megvan, hogy egy milliárdos a saját plakátjait firkálja össze totál részegen, éjjel? Simicska fullba tolta a kretént!