in , ,

(videó) Németország összeomlott – drámai tudósítás Németországból – Ami a libsi sajtóból kimaradt

megdöbbentő

A német sajtó pedig hazudik, és tagad, és menekül a brit tudósító elől.  Elképesztő képsorok…


(Youtube, Tommy Robinson youtube csatorna)

 

Kiegészítés: többen nem értik az angolt, ezért rövid összefoglaló a videó tartalmáról:
Először az utca emberét kérdezi a brit riporter. Egy megkérdezett nő elmondja, hogy fél, mint nő. Hivatkozik egy nemrég,afgán emigráns által megölt német tinédzserre.
Afganisztánból jönnek ezek az emberek, ahol a nőket nem becsülik és nincsenek jogaik. Egy másik német férfi a megváltozott közéleti hangulatról beszél, tüntetnek az emberek, de a hatóságok ezt nem veszik jó néven. Félnek az emberek és nem merik elmondani a véleményüket, mert elveszítik az állásukat, nemcsak ők a tüntetőket rúgják ki, hanem a családtagokat is.
Aztán újságírókkal beszélgetnek, akik a német médiát képviselik. Rendszeresen elítélik az AFD pártot a tudósításaikban.
Az angol riporter támadja a mainstream német médiát, mert hazudnak (Fake news), és őket okolja a kialakult helyzetért többek között. Meg akar a végén kérdezni egy riportert, aki az RTL csatornától van, de az sem meri elmondani a véleményét a TV előtt.
A végén összegzi a riporter, hogy miután győzött az AFD párt, (akiket szélsőjobboldalinak neveznek, mert meg akarják állítani a migrációs politikát, ezzel védve Németországot), és őszerinte egyre több tüntetés várható majd az országban.

A rezsi valóság – A balliberálisok szerint rezsicsökkentés nélkül most alacsonyabbak lennének a magyar energiaárak. Valóban?

CENZÚRA – Megint cenzúrázott a Facebook, megint egy jobboldali lapot hallgattattak el + Mindenszo.hu csatlakozás