in ,

CENZÚRA – Megint cenzúrázott a Facebook, megint egy jobboldali lapot hallgattattak el + Mindenszo.hu csatlakozás

A Facebook a mai nap folyamán lekapcsolta a PolgárPortál oldalát. Mi kiállunk mellettük, teljes mellszélességgel támogatjuk őket és a véleményszabadságot is!

 

Délután Nagy Ervin közölte az oldal olvasóival, hogy a Facebook cenzúrázta a PolgárPortált.

A tiltásnak egyértelműen politikai okai vannak, ugyanis egyetlen közösséget vagy közerkölcsöt sértő tartalmat nem osztottunk meg – és erről előzetesen figyelmeztetést sem kaptunk. Egyszerűen tettük a dolgunkat, mint az elmúlt öt évben minden nap”

— írta a közleményben.

A 888.hu korábban már találkozott Zuckerberg diktatórikus módszereivel, így különösen fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk a szólásszabadság mellett. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy kiállunk a PolgárPortál mellett, támogatjuk őket a véleménydiktatúra elleni küzdelemben.

A 888.hu a sajtószabadság mellett van, fontosnak tartjuk, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. Ezt sajnos pont olyanok akadályozzák, akik magukat liberálisnak mondják.

 

Nagy Ervin teljes üzenete alább olvasható:

Kedves ismerőseim! Kedves PolgárPortál olvasók!

A PolgárPortál Facebook oldalát a mai napon határozatlan időre lekapcsolta a Facebook diktatórikusan működő központja.

A tiltásnak egyértelműen politikai okai vannak, ugyanis egyetlen közösséget vagy közerkölcsöt sértő tartalmat nem osztottunk meg – és erről előzetesen figyelmeztetést sem kaptunk. Egyszerűen tettük a dolgunkat, mint az elmúlt öt évben minden nap.

(Juhász Péterről szóló összes cikkünket feljelentették ugyan, melyeket levettünk, de ez akkor sem elégséges ok arra, hogy egy 19ezer regisztrált olvasóval rendelkező közéleti hír és véleményforrást letiltsanak Magyarországon.)

A szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának ez idáig példátlan korlátozása miatt, az oldal kiadó-főszerkesztőjeként minden fórumon ki fogom fejezni tiltakozásomat, de jelenleg tehetetlen vagyok.

Kérlek Titeket, hogy ahol csak lehet, adjatok hangot tiltakozásunknak, illetve osszátok meg a bejegyzésemet.

Frissítés: több vonalon is panasszal éltem. Várunk a válaszra.

 

(forrás: A 888.hu csapata)

 

 

MINDENSZO.hu kiegészítés:
A mindenszo.hu is teljes mellszélességgel támogatja a Polgárportált! Felajánlottuk a cikkeik népszerűsítését a közösségi oldalakon, tudjuk miről van szó, hiszen mi is mindennapos támadásoknak vagyunk kitéve a Facebookon!
Támogatjuk és kiállunk a vélemény és sajtószabadság mellett, csatlakozunk a 888.hu csapatához, támogatjuk a Polgárportált, ahol tudjuk!

A mindenszo.hu Csapata

(videó) Németország összeomlott – drámai tudósítás Németországból – Ami a libsi sajtóból kimaradt

Spöttle: Magyarország mellé állt a NATO-főtitkár