in ,

Vetésforgó – Bojár már régen szólalt meg. Most behívták Zorbánozni az ATV-be

El is kezdte…

Van a libernyák sajtóban egy állandó banda, akit felváltva kérdezgetnek, az illető pedig válaszában mindig Zorbánozik egy jót. Ez nagyjából 11 éve így megy. 

Tudják, hol Nagy Bandó Andrást hívják be, hogy azt hazudja, hogy a Zorbán megverte a feleségét, majd 10 nap múlva Nagy Bandó elnézést kér, hogy nem történt ilyen, és hazudott. Aztán jön a HVG-ben a Kispál és a Borz frontembere, a Lovasi Bandi, ő is Zorbánozik egy jót. Ennek az a célja, hogy látszólag függetlenek, kívülről is zorbánoznak, az “utcáról beesve” hitelesebbnek látszódjon a sivalkodás. Egy politikus Zorbánozik, az normál, de ha jön egy olyan “üzletember”, mint a Bojár, na akkor hűűűűűű, meg hááááá, és rögtön rácsodálkozik a HVG-t olvasó proli. Vagy éppen mikor melyik libernyák portálon, mikor melyik libernyák nyilatkozik: 24.hu, telex.hu, 444.hu, index.hu, mikor melyik. Mikor melyik van soron. Megbeszélik egymást közt, és megnézik, ki nem nyilatkozott (ki nem Zorbánozott) már vagy jó fél éve, és akkor meghívják. És lám: zorbánozik egyet.

Most a homár Bojár volt a vendég, a Graphisoft elnöke, aki nem tudjuk miért politizál, de tudjuk, hogy libernyák pártokat is támogat pénzügyileg. A Momentumot támogatja Bojár, itt a hír róla:

Bojár Gábor és Raskó György pénzzel is támogatja a Momentumot
https://index.hu/belfold/2017/08/03/bojar_gabor_es_rasko_gyorgy_is_tamogatja_a_momentumot/

 

Mit is lehetne mondani Bojárra?
A libernyák, az libernyák.

 

Szóval ennyire az “utca embere” Bojár Gaby. Csak egy libernyák, aki most éppen helyet kapott egy Petsching Mária Zita és egy Alföldi interjú közt. És remegő hangon elmondja, hogy a “Zorbán kivezeti az EU-ból Magyarországot…”.  Óóóóó, bárcsak úgy lenne, de Orbán nem fogja kivezetni, ez szemenszedett hazugság! Bojár csak azért mondja, mert Magyarországon az EU-nak még magas a támogatottsága, és ezért EU ellenességgel vádolni a kormányfőt, politikailag megtérülhet. Ócska, számító kis interjú volt ez, semmi más.

Nem kell aggódni egyébként, az EU magától szétesik úgyis. Egy Nagy Háború még 2021-ben véleményünk szerint úgyis elkezdődik, az EU ennek pedig csak áldozata lesz. Túlélésünk záloga pedig az lesz, ha 2022 májusában is Orbán Viktor lesz még a miniszterelnök.

Újra!

 

 Váltsuk le az ellenzéket 2022-ben, szavazz Orbán Viktorra!

 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ezek állatok – Téglafejű Feriné: Európa jövője az Európai Egyesült Államok

Hoppá! Gulyás: szombaton nyithatnak a teraszok