in ,

Veszprém szégyene – A csecsemőfejű Kész Zoltán tovább gyalázza az 56-osokat

Kész Zoltán politikai tevékenysége a politikai arcátlanság netovábbjával párosul

hnn

“A politikai arcátlanság netovábbja” – A sarló-kalapáccsal poénkodó Kész bocsánatkérés helyett az 56-osokat gyalázza

 

Kész Zoltán politikai tevékenysége a politikai arcátlanság netovábbjával párosul – így reagált Pintér Kornél, a Magyar Vidék Országos 56-os Szervezet elnöke a veszprémi képviselő elmúlt napokban a médiában prezentált ámokfutására. A PestiSrácok.hu írta meg, hogy a múlt héten sarló-kalapács motívummal poénkodott a közösségi portálon, néhány napra rá felesleges pazarlásnak minősítette a “zsidó emlékezetet”. A hét utolsó napjára is tartogatott meglepetést. Amikor már mindenki arra számított, hogy ezt a megbotránkoztató viselkedést már nem lehet fokozni, a Vehir.h-nak adott interjúban, azt mondta az őt kritizáló Magyar Vidék Országos 56-os Szervezetről, hogy szégyent hoz Veszprémre és meggyalázza 56 szellemiségét. Közben az immár harmadik botrány után a Fidesz veszprémi szervezete is megszólalt. Közleményt adtak ki, amelyben felszólították a Készt korábban támogató pártokat, hogy határolódjanak el a képviselőtől.

Lassan kezd tragikomédiába fordulni Kész Zoltán veszprémi parlamenti képviselő ügye, amellyel már a hatóságok is foglalkoznak. A Központi Nyomozó Főügyészség hétfőre már dönthet is, hogy indít-e nyomozást tiltott önkényuralmi jelkép terjesztésének vétsége miatt. 

EBBE ZAKKANT BELE? – HÁROM HÓNAPPAL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT KÉSZ MÉG NEM TUDJA, KIK TÁMOGATJÁK

Kész Zoltánt szemmel láthatóan frusztrálja a helyzet, hogy miközben három hónap van hátra a választásokig, a két legnagyobb baloldali párt még egyezkedik a közös jelöltekről, és a veszprémi választókerület még igen csak kérdéses. A mai napig az Együtt kivételével politikai párt vagy szervezet nem vállalta, hogy őt támogatja. Annak ellenére, hogy szinte naponta hirdeti, ahol csak tudja, hogy az egyetlen esélyes ellenzéki jelölt mögé kell beállni mindenkinek, aki szerinte Veszprémben természetesen ő.

BEVÁNDORLÁSPÁRTI POLITIKÁJA ÉS SOROS ÜGYEI MELLETTI KIÁLLÁS MEGTÉPÁZTA AZ ANGOLTANÁR AMÚGY IS GYORSAN PÁROLGÓ NÉPSZERŰSÉGÉT

Nem tett jót Késznek, hogy nemmel szavazott a kötelező betelepítési kvóta elutasítását alaptörvénybe iktató módosításra, ahogy az sem, hogy kiállt a CEU mellett és támadja a civil törvényt, amely a külföldről támogatott, finanszírozott civil szervezetek átláthatóságát biztosítja. Ezekkel a lépésekkel ugyanis csak világossá tette bevándorláspárti politikáját és megerősítette amit eddig is sejtettek a veszprémiek – az Amerikában ultraliberalizmusból kiokosított angoltanár nem független Soros Györgytől és alapítványaitól.

Fotó: Facebook

A idő előrehaladtával fokozódó nyomás enyhén fogalmazva meggondolatlan akciókra késztette Kész Zoltánt. Mivel mindenáron hallatni akar magáról, Facebook oldalát üzenőfalként használva igyekszik naponta valami figyelemfelhívó poszttal előállni, hátha rácuppan a média. Ha ez a terve be is jött, eléggé durva mellélövésnek látszik. Ha a neve az utóbbi egy hétben közszájon forog is, nem úgy, ahogy szerette volna, aki eddig nem tudta, ki az a Kész Zoltán (a vehir videó felmérése alapján ők vannak elnyomó többségben) azok most egy pökhendi, kommunista diktatúrát és holokausztot egyaránt elbagatellizáló embernek láthatják, aki arra is képtelen, hogy előre felmérje meggondolatlan cselekedeti következményeit. 

AZ 56-OSOK ELŐZŐ HIBÁJÁÉRT IS LEMONDATNÁK, ERRE MEGINT BELÉJÜK RÚGOTT

A sarló-kalapács rajzolgatásért és annak hirdetéséért három 56-os szervezet is lemondásra szólította fel Készt. De még csak arra sem képes, hogy bocsánatot kérjen azoktól, akiknek a lelkébe gázolt. Törölte a bejegyzést és úgy gondolja, ezzel el van intézve minden. Nem elég, hogy Brusznyai Árpád mártír halálának 60. évfordulójáról is elfelejtett megemlékezni, már jött is a következő ballépés. Olyan üzenetet osztott meg, saját megerősítő gondolatokkal kommentálva azt, amit vagy el sem olvasott, vagy ha igen és egyetért vele, hát még nagyobb a baj. Ebben pazarló, felesleges kiadásnak nevezi a “zsidó emlékezetet”, vagyis a Holokauszt Emlékév költségeit, de a határon túli magyarság támogatását, segítését is, amit több tétel is sorol.

Ráadásul a piros filctollal írt listát, amit mellesleg valaki egy két éve interneten terjedő mémről másolt, ő pedig a nagy nyilvánosság előtt hirdetett a “veszprémiek üzenetének” titulálta. A pofonba a ballib sajtó is belefutott, Kész posztját több baloldali portál is megírta, az RTL híradója pedig még el is utazott Veszprémbe, hogy helyszíni tudósításban számoljon be a nagy eseményről.

vehir.hu veszprémi hírportál interjút készített a képviselővel, ami pénteken jelent meg. Ebből kiderül, Kész Zoltán, akit a veszprémi városvezetés nem egyszer szólított fel, hogy ha használni nem tud a városnak, legalább ne ártson, az elmúlt két évben Veszprémbe érkezett fejlesztési forrásokat saját eredménynek tartja. Legalább is az újságíró kérdésére azt mondta, hogy “több forrást kapott a város az ő ideje alatt, mint Navracsics Tibor képviselősége során”. Bizottsági ülésekre azért nem jár, mert szerinte értelmetlen, hisz leépítették, tönkretették a bizottsági munkát, felszólalásai elnyomozó többsége pedig azért nem Veszprémről és a választókerületéről szól, mert szerinte a választói tőle azt várják, hogy a kétharmadot megbontó képviselő legyen, aki a kormány kritikusa. A legmegdöbbentőbb a sarló-kalapács motívumos kérdésre adott válasza, miszerint nem vele van a baj, hanem az őt lemondásra és bocsánatkérésre felszólító 56-os szervezet az, amelyik szégyent hoz Veszprémre és meggyalázza 56 eszmeiségét. 

ORBITÁLIS ÖNGÓL: OLYAN FORRADALOMGYALÁZÁST IDÉZETT A MÚLTBÓL, AMIT PONT EGY MSZP-S MONDOTT

Ezt azzal indokolta, hogy a Magyar Vidék Országos 56-os Szervezet a helyi képviselővel foglalkozik ahelyett, hogy az erősödő orosz befolyás ellen tiltakozna, és amiért elmondása szerint nem tiltakoztak, amikor az orosz nemzeti televízió fasisztának nevezte az 56-os forradalmat és forradalmárokat.

Pintér Kornél a Magyar Vidék 56 Országos Szövetsége elnöke is lemondásra szólította fel Kész Zoltánt.

A szervezet elnöke portálunknak azt mondta, Kész nagyon messzire ment, a képviselői munkához való méltatlanság mellett most a politikai arcátlanságról is tanúbizonyságot tett. Pintér Kornél emlékeztetett, akit nem aggaszt a külföldi befolyás erősödése az az, aki a civiltörvény ellen lázít, amely biztosította a külföldről finanszírozott civil szervezetek átláthatóságát. Az orosz nemzeti televízióban elhangzottakra pedig egységesen léptek fel az 56-os szervezetek, és az is hazugság, hogy a kormány az ügyet elhallgatta volna, ugyanis a Külügyminisztérium azonnal lépett. Ráadásul az orosz televízióban elhangzottakban Havas Szófia MSZP-s képviselő szavait idézték, aki ellen kijelentéséért ugyan indult vizsgálat az MSZP-ben, de végül nem zárták ki a pártból, csak megrovásban részesítették.

A nemzeti szocializmust és a kommunizmust minden tisztességes erkölcsiségű ember ugyan olyan módon elítéli. És ugyan ilyen módon ezeknek a diktatúráknak az áldozatait nem lehet megsérteni, sem balról, sem jobbról. Aki ezt megteszi, annak le kell mondania a közéleti szerepvállalásáról és vissza kell vonulnia – erősítette meg korábbi vélekedését az 56-os szervezet vezetője. 

Pénteken a veszprémi Fidesz közleményt adott ki, ebben azt írják megdöbbenéssel és felháborodással fogadták Kész Zoltán botrányos megnyilvánulásait. Felszólítják az MSZP-, a DK-t és a Készt korábban támogató pártokat, hogy határolódjanak el a képviselőtől. 

Ezt a képeslapot küldte ki a választóinak Kész Zoltán …

A VESZPRÉMI KÖRZET AZ MSZP-T ILLETI, ÉS EGYRE TÖBB ÉRV SZÓL MESTERHÁZY INDÍTÁSA MELLETT

A botrányok sora nagyon rosszkor jött Késznek. Ugyanis finisbe ért az MSZP és a DK megállapodása a közös jelöltállításról. A 106 egyéni választókerületből 60-ban az MSZP, 48-ban a DK állíthat jelöltet. Egymás után jelentik be az egyes körzetekben a jelöltet, de Veszprémről továbbra is hallgatnak. Úgy tudjuk, 104 választókerületben már eldőlt a jelöltek személye, kettőben nem, ebből az egyik Veszprém. Az ATV már decemberben megszerezte a kiszivárgott leosztást, s bár korábban a pártok tagadták, hogy a lista valós lenne, eddig minden pontja stimmelt, ahol már tudott, ki a jelölt. E szerint az ATV-s lista szerint a veszprémi körzet a megállapodás szerint az MSZP-t illeti. 
Mesterházy Attila, aki veszprémi születésű, a családja köztiszteletnek örvend  városban még tavaly februárban mondta egy interjúban, hogy a szülővárosában mérettetné meg magát. Az utóbbi hetekben egyre többet szerepel, ráadásul néhány hónapja egy fotót is megosztott a közösségi portálon, amelyen a jelölti fotózáson vár a sorára. 
Mesterházy ismertsége is nagyobb Veszprémben és országosan is mint Készé, ráadásul az angoltanár parlamenti szereplése, szavazásai megosztóak még a baloldalon is, ráadásul a pártok szempontjából égető kérdés a lista is, minél több egyéni képviselői helyet engednek át saját pártjukon kívülinek, annál kevesebb mandátum jut majd a pártnak listáról, komoly fejtörést okoz, ki legyen a jelölt. A problémát csak fokozza, hogy Kész Zoltán mögötti kiállás az elmúlt egy hét botrányai után enyhén szólva kockázatos. Egyet jelent azzal, hogy nem határolódhatnak el a politikustól, vagyis védeniük kellene a kommunista diktatúra és a holokauszt elszenvedőit mélyen sértő kijelentéseit, amivel viszont jóval többet veszíthetnek, mint amennyit a párton kívüli civil nagyon kétséges győzelmével esetleg nyernének is.
Vezető kép: spiler.blog
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Goodfriend után szabadon – Diplomaták elleni politikai „merénylet”készül? Soros-csicska szenátorok tiltanák ki a magyar diplomatákat

BOTRÁNY! – A Megyei Városok Szövetségének konferenciáját Soros-csicskák zavarták meg