in , ,

Goodfriend után szabadon – Diplomaták elleni politikai “merénylet”készül? Soros-csicska szenátorok tiltanák ki a magyar diplomatákat

A témával kapcsolatban Magyarországnak is szenteltek pár oldalt, ahol úgy fogalmaztak, hogy az Orbán-kormány saját hatalmának növelése érdekében teret engedett az orosz beavatkozásnak, ezért javasolják, hogy Washington ismét tiltson ki korrupt magyar köztisztviselőket, csakúgy mint 2014-ben.

SOROS ZSEBÉBEN LÉVŐ AMERIKAI SZENÁTOROK TILTANÁK KI A MAGYAR DIPLOMATÁKAT

 

Szerdán látott napvilágot az a hír, amely szerint amerikai demokrata párti politikusok az elnök szemére vetették, hogy nincs stratégiai terve az orosz törekvéseket kivédeni igyekvő nyugati demokráciák erőfeszítéseinek támogatására, valamint az Egyesült Államok megvédésére.

 

A témával kapcsolatban Magyarországnak is szenteltek pár oldalt, ahol úgy fogalmaztak, hogy az Orbán-kormány saját hatalmának növelése érdekében teret engedett az orosz beavatkozásnak, ezért javasolják, hogy Washington ismét tiltson ki korrupt magyar köztisztviselőket, csakúgy mint 2014-ben.

Sokatmondó viszont az a tény, hogy a több mint 200 oldalas jelentést a szenátus külügyi bizottságából csak a Demokrata Párt képviselői írták alá.

Róluk köztudomású, hogy szoros szövetségben állnak Soros Györggyel, ez utóbbira csak egy példa a sok közül az amerikai választási kampányban nyújtott 25 millió dolláros támogatása.

Az, hogy az amerikai demokraták előszeretettel marasztalják el az Orbán-kormányt, ahol csak tudják, nem újdonság.

Az sem véletlen, hogy a Magyarországot támadó nyilatkozók és jelentéseket tevők az esetek nagy százalékában olyan diplomaták, akiket a Demokrata Párthoz lehet kötni.

Ilyen diplomata, a még az Obama-kormány örökségének tekinthető David. J. Kostelancik amerikai ügyvivő, vagy az amerikai külügyi helyettes államtitkári posztról nemrég lemondott Hoyt Yee, ilyen a „feledhetetlen emlékű” André Goodfriend is, hogy a Magyarország sírásójaként jellemzett Victoria Nulandról ne is beszéljünk.

Ők rendre a hazai, Soros György által támogatott ismerős szervezetek (TASZ, Helsinki, stb.) által felmondottakat mantrázták mindig is – nem véletlenül, hiszen ezen megszólalókról rendre kiderül, hogy valamilyen kapcsolatban állnak a spekulánssal. A Magyarországot elítélő nyilatkozataik mindenesetre aztán menetrendszerűen landolnak a hazai balliberális sajtótermékek címoldalain.

Ennek fényében érdemes gyanakodva szemlélni ezen megnyilvánulásokat, így a mostani jelentésben a Magyarországra vonatkozóan megfogalmazottakat is.

Annál is inkább, mivel az azt aláíró amerikai demokrata szenátorok közül is jócskán vannak olyanok, akik nem csak közvetve kapcsolódnak Soroshoz, hanem a milliárdos hatalmas összegekkel támogatta is őket.

Soros vagy a saját szervezetein keresztül adott pénzt, vagy pedig azokat a központokat hívta ehhez segítségül, amelyek az adományok összegyűjtését koordinálják – ezeket a szerveződéseket PAC (Political Action Committee, vagyis politikai akcióbizottság) elnevezéssel illetik.

A jelentést (amelyben a Magyarországra vonatkozó részt olyan szerzők írásaira alapozzák, mint Lili Bayer, vagy a magyarországi Transparency International) aláíró Jeanne Shaheen, Cory Booker, Chris Coons, Ed Markey, Tim Caine, Bob Menendez, Jeff Merkley, Chris Murphy, Tom Udall demokrata szenátorok egyaránt súlyos dollárezrekhez, sőt, néhányuk dollárszázezrekhez jutott, csak azon dokumentumok szerint, amelyeket a lenti összesítésben szereplő linkek bizonyítanak.

Az anyag elkészültében nagy szerepe volt egy bizonyos Benjamin Louis Cardin marylandi szenátornak is, akinek a neve szintén ismerősen csenghet Magyarországon: az amerikai Helsinki Bizottság korábbi társelnöke volt az, aki látványosan féltette a CEU-t tavaly márciusban, ami szintén „szenzációt” keltett a hazai balliberális körökben.

Jól kivehető tehát az a hálózat, amely szemmel láthatólag mindent megtesz Magyarország ellehetetlenítéséért, és jól látható, hol kapcsolódnak össze ennek a hálónak a szálai.

Soros György a jelek szerint valóban arra készül, hogy beavatkozzon a magyarországi választásokba.

SOROS TÁMOGATÁSAI AZ AMERIKAI DEMOKRATA SZENÁTOROKNAK

A szenátorok nevei után a támogatások összegét, majd az azt utaló szervezet nevét írtuk zárójelben. Az összegeknél elérhető linkek bizonyítják az információ hitelességét.

Jeanne Shaheen: 2600 USD, (Soros Fund Management), 25.000USD ( Senate Majority PAC), 500.000 USD (Soros Fund Management)

Cory Booker: 10.000 USD (Soros Fund Management)

Chris Coons: 3000 USD (Soros Fund Management)

Ed Markey: 34.109 USD (Planned Parenthood PAC), 500.000 USD (Soros Fund Management)

Tim Caine: 2000 USD, valamint 3700 USD (Soros Fund Management)

Bob Menendez: 582.500 USD (Majority PAC), 100.000 USD (Soros Fund Management)

Jeff Merkley: 5100 USD (Soros Fund Management)

Chris Murphy: 11.2864 USD (Moveon.org)

Tom Udall: 5100 USD (Soros Fund Management)
(magyaridok.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

(videó) Orosz vs. Párizsi metró – rémisztő különbség. Mindenki vonja le a maga következtetését

Veszprém szégyene – A csecsemőfejű Kész Zoltán tovább gyalázza az 56-osokat