in ,

VÉGRE! – Soros-ellenes nemzetközi szövetség alakul

amikor a hóhért akasztják tipikus esete

Az amikor a hóhért akasztják tipikus esete kezd körvonalazódni azáltal, hogy amerikai kezdeményezésre olyan nemzetközi civil hálózat szerveződése kezdődött meg, amelynek a legfőbb célja a Soros György nézetei és érdekei elleni küzdelem, a tömeges és illegális migráció elleni harc, valamint a nemzetállamok védelme.

 

 

Végérvényesen elindult a változás útján az évtizedekig egyeduralkodónak gondolt globális liberális világrend. Donald Trump amerikai elnökké választása, a Brexit, azaz a britek EU-ból való kilépése, a Szabadságpárt (FPÖ) ausztriai hatalomra jutása, az olaszországi Liga választási győzelme és az Orbán Viktor vezette Fidesz harmadik kétharmados választási győzelme után olyan változások kezdődtek meg a nyugati világban, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak.

Fotó: AFP

Döbbenetes erő lakozik abban, hogy a migráció elleni küzdelemben és a nemzeti, valamint keresztény értékek védelmében meglévő hasonlóságok miatt milyen nagy figyelmet kap a világban – az európai és amerikai közvéleményben egyaránt – minden, ami a patrióta jobboldal országaiban történik, illetve amit a nemzeti pártok és szervezetek tesznek az értékelvű világnézetüket követve.

Több mint 7 milliárd ember él a Földön, Magyarország lakossága pedig kicsivel kevesebb mint tízmillió fő. Azonban az ország a mérete ellenére mégis rendszeresen és világszerte bekerül a hírekbe, hogy a migráció vagy éppen Soros György vonatkozásában mi történt éppen Budapesten; mit tett, vagy mit mondott Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Orbán Viktor és Magyarország sokéves küzdelme az utóbbi években egyre gyorsuló ütemben kapott világszerte elismerést és növekvő számban követőkre is talál.

Néhány évvel ezelőtt Orbán Viktor és Magyarország még magányosan vívta a harcát a liberális elitnek, Soros Györgynek és elvbarátainak az érdekeivel szemben. Azóta azonban nagyot fordult a világ. Ma már mindenhol nyíltan lehet beszélni és sikeresen lehet fellépni is a liberális globális értékek, érdekek és így a Soros György által képviselt tömeges migrációt támogató nézetek ellen is.

Mivel mostanra egyre többen vannak világszerte a tömeges migrációt elutasító hazafias, patrióta érzelmű politizálás képviselői, ezért ma már megfogalmazódik a hasonló elveket valló politikai erők közötti minél szorosabb nemzetközi együttműködés iránti igény is.

Az előzetes becslések szerint a jövő májusi európai parlamenti választásokon egy olyan földrengésszerű változás várható, aminek hatására teljesen átrajzolódhat az EU politikai térképe, mert minden eddiginél erősebbek lesznek a patrióta politizálást gyakorló nemzeti érzelmű jobboldali pártok.

Ezért is van az, hogy az EPP-től, az Európai Néppárttól teljesen külön utat járó Matteo Salvini, az olaszországi Liga vezetője egyre többet beszél a patrióta, európai jobboldali pártok közötti választási együttműködés szükségességéről.

Ehhez pedig most egy teljesen váratlan helyről érkezett egy új, az összefogást segíteni akaró kezdeményezés.

A Donald Trump amerikai elnökválasztási sikerében oroszlánrészt vállaló Steve Bannon politikai és kampánytanácsadó ugyanis a napokban bejelentette, hogy „A Mozgalom” („The Movement”) néven egy olyan alapítványt hoz létre, amely több módon is segítené a 2019-es európai parlamenti választásokon induló jobboldali, hazafias és bevándorlásellenes pártokat.

Az alapító Bannon közlése szerint a „The Movement”, azaz A Mozgalom nevű nonprofit alapítvány legfőbb célja az lesz, hogy a kampányüzenetek megfogalmazásával, elemzésekkel, közvélemény-kutatások elkészítésével, illetve olyan kampánytechnikai eszközök átadásával, mint az adatalapú szavazómegkeresésekkel, valamint a patrióta pártok uniós választási kampányainak az összehangolásával is segítse elő, hogy a 2019. májusi európai parlamenti választásokon a jobboldali, hazafias és bevándorlásellenes pártok győzzenek minél nagyobb arányban.

Donald Trump amerikai elnök volt főtanácsadója és vezető stratégája, a Breitbart nevű bevándorlásellenes, konzervatív lap hajdani ügyvezetője A Mozgalom megalapítását ismertetve azt mondta, hogy reményei szerint ez a kezdeményezés lehet majd az a szikra, amely meggyújthatja a jobboldal forradalmának a lángját Európában.

Steve Bannon nyíltan Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok rendszerének mintájára és egyben annak a tevékenységének az ellensúlyozására, tehát az amerikai liberális milliárdos érdekeinek a legyőzésére hozza létre az új mozgalmát.

Fotó: AFP

Bannon szerint vége az európai integráció korának, amit hamarosan fel fog váltani a nemzeti és jobboldali patrióta pártok hazafias korszaka Európában.

Az alapítvány létrehozása nem utolsósorban egyúttal elismerése is mindannak a harcnak, amit Magyarország és Orbán Viktor vezette kormány folytatott ez elmúlt években a globális elit és Soros György érdekei ellen. Amikor Steve Bannon Budapesten járt, a következőket mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnökről:

A nyugati liberális elitnek az a problémája Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, hogy harcba száll a határok védelméért, meg akarja őrizni Európa keresztény kultúráját és ezek által világpolitikai szereplővé vált.”

Az amerikai támogatással működő szervezetnek a hírek szerint már az indulásakor lesz brüsszeli irodája, valamint legalább 11 alkalmazottja is a központban, ami mellett számos európai országban terveznek irodai jelenléttel is nyomatékot adni politikai akaratuknak.

A Soros György által a ’80-as évek óta a politikai nézeteinek elfogadtatására és a saját gazdasági valamint politikai befolyásszerzésére elköltött dollármilliárdokhoz, meg az elmúlt években az ilyen célokra a milliárdos által a Nyílt Társadalom Alapítványokba átpumpált 18 milliárd dollárhoz képest elenyésző apróságnak tűnhet Steve Bannon mostani kezdeményezése. Pedig nem az, sőt nagyon is fájó lehet A Mozgalom létrehozása, mert az  Amerikából indul ki és ezzel azt szimbolizálja, hogy már az USA-ban sem úgy – a Sorosnak tetsző módon – mennek a dolgok, mint még nem is olyan régen.

Fotó: AFP

Ez olyannyira úgy van, hogy a kiszivárgott tervek szerint az új alapítvány, A Mozgalom egyik másodlagos célja az európai patrióta kormányok és az Donald Trump-féle amerikai vezetés közötti minél szorosabb kapcsolatok megteremtése lesz majd.

Egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik finanszírozzák a Steve Bannon által képviselt A Mozgalmat. A korábbi kapcsolatrendszere alapján többen azt feltételezik, hogy talán a Soros György belföldi ellenlábasainak tartott amerikai milliárdosok, a Mercer fivérek állhatnak az európai Soros-ellenes kezdeményezés mögött.

 

(forrás: Vincze Viktor Attila, 888.hu)

AGYHALÁL – Tízezrek vonultak utcára Münchenben a bajor konzervatívok ellen tiltakozva

Sargentini kedvencei éppen megmentik Hollandiát (videó)