in ,

VÉGRE! – Kaposvár csatlakozott a bevándorlásszervezést ellenző felhíváshoz

Ideje volt!

Magyarországi polgármestereknek az illegális bevándorlást szervező irodákkal szembeni felhívásához csatlakozásról határozott Kaposvár közgyűlése csütörtökön.

Az elfogadott előterjesztés szerint a somogyi megyeszékhely elutasítja a „Soros-tervet”, és azt, hogy bevándorlásszervező irodát működtessenek a városban.

„TIZENÖT IGEN SZAVAZATÁVAL, EGY ELLENZÉKI TARTÓZKODÁSSAL FOGADTA EL A TESTÜLET”

A településekre „komoly fenyegetést jelentő tömeges betelepítés miatt” egyúttal felkéri a kormányt, hogy ha kell, jogszabályokkal lépjen fel a „Soros-terv”, valamint a bevándorlásszervező szervezetek ellen.A határozatot kormánypárti képviselők tizenöt igen szavazatával, egy ellenzéki tartózkodással fogadta el a testület, két ellenzéki városatya nem szavazott. A Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben című január 12-ei budapesti konferencia résztvevői által elfogadott nyilatkozatban közös fellépést sürgettek, hogy megőrizzék a magyar települések és a magyar emberek biztonságát és jövőjét.

Úgy fogalmaztak, hogy a magyarok többsége teljesen világossá tette: nem akarja, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon.

(MTI-fidesz.hu)

 

(forrás:www.fidesz.hu)

Szél Bernadett nem képviselhette gazdája érdekeit a nemzetbiztonsági bizottságban

Milliárdokat költött a Magyarország elleni lobbizásra Soros György