in ,

Szél Bernadett nem képviselhette gazdája érdekeit a nemzetbiztonsági bizottságban

Korábbi ígéretüket betartva kivonultak a kormánypárti képviselők az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának az ellenzék által csütörtök reggelre összehívott rendkívüli üléséről, így a testület határozatképtelen volt.

A Fidesz szerint Szél Bernadett – a személyes érintettsége miatt – nemzetbiztonsági kockázatot jelent minden olyan, a Soros-tervvel vagy Soros-hálózattal kapcsolatos parlamenti munka során, amelyben minősített nemzetbiztonsági információkhoz juthatnak a képviselők.

Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke az elmaradó bizottsági ülés előtt megismételte:

Az LMP-s Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért nem járulnak hozzá a bizottság munkájához.”

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A kormánypárti politikus szerint ha az ülésen olyan emberek vannak jelen, akik Soros György szervezeteiben vállaltak munkát, köztük ráadásul egy olyan migránsokkal foglalkozó szervezetben, amelynek vezetője különbnek gondolja a migránsokat a magyar embereknél, az nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Szél Bernadett nehezen vette tudomásul, hogy az ő személyes érintettsége miatt elmaradt a bizottság ülése. Az LMP vezetője szerint a kormánypárti politikusok megpuccsolták a testület munkáját. Azt mondta, Kövér László házelnökhöz fordul az ügyben, és szeretné, ha az igazságügyi bizottság is véleményezné a nemzetbiztonsági bizottságban történteket.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az MSZP akarja közvetíteni Soros véleményét a magyar emberek felé

Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke pedig bejelentette, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnökeként, Soros Györgytől levélben, személyes tájékoztatást kér a Soros-tervről, amely választ eljuttatja majd a teljes magyarországi közélethez.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Németh Szilárd erre reagálva azt közölte, hogy Molnár ilyen levelet hivatalosan nem írhat, mert:

Molnár Zsolt erről nem egyeztetett, tehát túllépi hatáskörét, ha elnökként ilyen levelet ír Soros Györgynek.”

Molnár Zsolt végül bejelentette, hogy február 8-ára ismét összehívja a nemzetbiztonsági  bizottság ülését (annak ellenére is, hogy tudja, az ismét határozatképtelen lesz).

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

 

(forrás:  Vincze Viktor Attila 888.hu)

Fejvesztve menekülnek a Jobbikos szavazók a pártból Vona Gábor allahozása miatt

VÉGRE! – Kaposvár csatlakozott a bevándorlásszervezést ellenző felhíváshoz