in , ,

VÉGRE! – Hét év fegyházbüntetést kapott a röszkei terrorista – Ahmed megy a levesbe

Hét év fegyházbüntetéssel sújtotta Ahmed H.-t az ellene folyó megismételt (!) elsőfokú eljárásban szerdán a Szegedi Törvényszék.

 

Szerdán hét év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság Ahmed H.-t, a röszkei terroristát, aki a vád szerint 2015-ben a röszkei határzavargásoknál (szeptember 16.) köveket dobált a rendőrökre, és erőszakosan arra próbálta őket rávenni, hogy engedjék át a migránsokat Magyarországra.

A bíróság a határzár tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett tiltott átlépése és társtettesként elkövetett terrorcselekmény bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit.

A szabadságvesztés mellett a bíróság a vádlottat tíz évre kiutasította Magyarország területéről.

Ahmed H. legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

A szerdai tárgyaláson az ügyész az elsőfokú büntetés súlyosbítását kérte. A röszkei terrorista korábban 10 évet kapott, és örökre kiutasították Magyarországról. A vád arra is kitért, hogy a terroristának kapcsolatai voltak szélsőséges szervezetekkel.

A védelem megpróbálta arra terelni az eljárást, hogy azért, mert Ahmed H. muszlim, attól még az nem jelenti azt, hogy terrorista is. Természetesen a tárgyaláson a következő mondat előkerült: nem szabad hagyni, hogy a politika beférkőzzön a tárgyalóterembe. A vádlott az utolsó szó jogán ártatlannak vallotta magát.

Ahmed H. mellett a hazai bevándorláspárti ellenzék és a Soros-hálózat is kiállt.

(forrás: Nagy Gábor, 888.hu)

Letartóztatásokat hozott a bécsi „migránsrazzia” – Eközben „Bécs biztonságos, minden rendben” mondá’ a libsi média

XVIII kerületi szavazók figyelem! – Kunhalmi csúnya korrupciós ügybe keveredett. Czeglédyvel hozták összefüggésbe