in ,

VÉGE! – A Jobbik bedobta a törölközőt! – Gyurcsányékkal egyeztetnek

Vona Gábor a színfalak mögött igyekszik egyezkedni Gyurcsány Ferenccel

A Jobbik Gyurcsányékkal egyeztet, a párt „végképp feladta az identitását”

 

Vona Gábor a színfalak mögött igyekszik egyezkedni Gyurcsány Ferenccel. A Jobbik elnöke egy gyurcsányista politikussal egyeztetett az egyik választókerületről. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője legutóbb csütörtökön az ATV-ben hazudta azt, hogy a pártja nem fog egyezkedni Gyurcsányékkal.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke Szabó Zoltán Ferenc – a párt szentesi jelöltjének – társaságában tárgyalt Gyurcsány egyik emberével. A Demokratikus Koalíció helyi elnöke, Kiss Csaba a Páterház Étteremben egyeztetett a jobbikosokkal – írja a Figyelő.

Vona Gábor (balra), Szabó Zoltán Ferenc (jobbra) és Bocskay Csaba, a Jobbik szentesi elnöke (középen) megérkezik a tárgyalás helyszínére. Fotó, képaláírás: Figyelő.

A tárgyalás után külön jöttek ki az étteremből, ám Vona autójával távoztak a politikusok. A Jobbik elnöke a közelben tartott egy fórumot, majd ezután érkezett Szentesre.

Bocskay Csaba (balra), Vona Gábor (középen) és Szabó Zoltán Ferenc (jobbra) egyeztetnek a Páterház étterem előtt. Fotó, képaláírás: Figyelő.

Vona Gábor (elöl) és Szabó Zoltán Ferenc (hátul) elhagyja az éttermet. Fotó, képaláírás: Figyelő.

Kiss Csaba, a DK szentesi képviselője nem sokkal később elsiet a helyszínről. Fotó, képaláírás: Figyelő.

Az eset azért is különös, mert bár a Jobbik folyamatosan tagadja, hogy országosan egyeztetéseket folytatna a DK-val, a nyilvánosságra került képek azt bizonyítják: helyi szinten elkezdték tető alá hozni Gyurcsány és Vona perverz koalícióját.

Legutóbb Mirkóczki Ádám az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mondta, pontosabban hazudta azt, hogy a Jobbik nem fog a DK-val és az MSZP-vel tárgyalni.

Ezek szerint a Jobbik végképp feladta az identitását.

Morvai Krisztina még a héten azt nyilatkozta a kérdés kapcsán: szégyen, hogy a Jobbik az egykori szemkilövetőkkel egyezkedik.

 Update: a Jobbik közleményben cáfolja a Figyelő értesüléseit, a párt szerint Vona sofőrje szerepel a képen. Kiss Csaba szintén cáfolta a Facebookján a találkozó tényét. Az mindenesetre tény, hogy a Jobbik és a baloldal közeledik egymáshoz, kezdve Heller Ágnes ikonikus Jobbik-simogatásaitól egészen a Spinoza-házi Vona beszédig.

(forrás: Bácskai Balázs, 888.hu)

Kilencmillió forintba kerülne egy migráns ellátása

Bayer Zsolt – Elmélkedés Semjén Zsolt vadászatáról