in , ,

Varga Judit: a Politico cenzúrázta a cikkemet

Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak

Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak, azaz, nem közlik a cikket. Milyen érdekes, hogy éppen George Orwell születésének 118. évfordulóján kell értesülnöm erről.

„Milyen érdekes, hogy éppen George Orwell születésének 118. évfordulóján kell értesülnöm arról, hogy a Politico cenzúrázta a cikkemet.

A gyermekeket és szülőket védő törvénnyel kapcsolatos  nemtelen és aljas hazugságokra adtam volna tiszta és egyenes, tényeken alapuló válaszokat írásomban, de úgy látszik az igazság nincs ínyére az európai sajtónak.

Sokszor láttunk már ilyet a liberális médiától… Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak, azaz, nem közlik a cikket.

A módszer jól bejáratott: Megtámadnak, ránk zúdítják hazugságaikat, de nem hagyják, hogy az ember megvédje magát vagy cáfolja a gőzhenger vádaskodásait. Felépítenek egy gyűlölethadjáratot a sajtóban a másik fél cenzúrázásával. Ez lenne a szabad Európa?

Mindeközben Magyarországon mindenki szabadon és megkülönböztetés nélkül élhet. A törvénnyel a magyar kormány a gyermekeket és a szülők jogait védelmezi az Európai Unió Alapjogi Chartájának megfelelve, azzal összhangban.”

– írja Varga Judit fb oldalán.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Wilders üzent a magyaroknak: elnézést kérek emiatt a hasznos idióta #Rutte miatt

      Hoppá! Holland politikusok vették védelmükbe Magyarországot Mark Rutte kijelentései után