in ,

VakciNÁCIK – Elvtársak egymás közt – Az “igazságszolgáltatástól” nem kell tartaniuk

Mindent lehet, nekik mindent

Újbuda polgármestere, László Imre túlélte, hogy Hitlert dicsőítette. Semmi következmény. 

Nőügyekkel is megvádolták: semmi gond, meg is választotta Budapest népe. Minél rosszabb a lakosságnak, nekik annál jobb: Stockholm szindróma maxon.

Majd okosba ő is beoltatta magát, soron kívül. Önök szerint lesz következmény? Semmi! Semmilyen következmény nem lesz. Ahogy Hiesz György, szintén baloldali polgármester is okosba beoltatta magát, törvénytelenül, jogtalanul. És állítólag pár haver, meg rokon is kapott szurit: pl. a kedves felesége.

Ezek vakciNÁCIK. Egymás közt vannak. Megtehetik. Az Orbán-kormány regnálása ellenére megtehetik. Szabadon. Ha elszámoltatják őket, jön az EU és a szabadságjogok, meg a nemzetközi sajtó. Ha nem csinál semmit a kormány és engedi a törvénytelenségeket, akkor meg gyengének tűnnek. A bíróság pedig már kellően érzékenyítve van Párhuzamos György NGO-i által. Az ítélettől sem kell félni (kivéve a jobboldalnak).

Mostanság sem könnyű magyarnak lenni. Ugyanúgy ráront nemzetére a baloldal és ugyanúgy ránk rontanak a nemzetközi erők is.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kommunista leszámolás Ferencvárosban: elment az SZFE-re tanítani, erre Baranyi azonnal kirúgta. Politikai alapon! Mundruczó és Nagy Ervin hallgat!

Agyhalál – Vágó Pityu szerint azért oltatta be a magát a két szoci polgármester, mert “Vargajudit”