in ,

Vajon miért hamisít svéd járványügyi adatokat a HVG?! Ki tudja a választ?

Azt tudjuk, hogy ha ellenzéki média szerint mindenki jobban csinálja a koronavírusjárvány elleni védekezést a magyar kormánynál.

Azt tudjuk, hogy ha ellenzéki média szerint mindenki jobban csinálja a koronavírusjárvány elleni védekezést a magyar kormánynál. De vajon ezért hamisítja meg a svédországi adatokat a HVG?!

Már megszoktuk, hogy az ellenzéki médiumok időnként alternatív valóságban élnek. Hogy elsiklanak részletek felett, ami esetleg nem bizonyítja saját állításaikat, az már szinte mindennapos, de hogy vajon miért kell félretájékoztatni, egy – a hazai belpolitikát – látszólag semmiben sem érintő hírben ilyen nyilvánvalóan adatokat hamisítani, az érthetetlen.

Mutatjuk a tényeket:

 

Ezt írta a HVG.hu hétfőn 14 óra 32 perckor.

És ezt mutatja a John Hopkins Egyetem adatait feldolgozó worldometers.info tájékoztató oldal aktuális (14:00) frissítése:

(Jelmagyarázat: Nya dödsfall – új haláleset)

Erre tényleg kevés logikus magyarázat létezik. Talán csak az, hogy függetlenobjektívéknél a vágyvezérelt újságírás mára teljesen elfogadottá vált, francba a tényekkel!

 

(M. Kovács Róbert, 888.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Akcióban az ellenzék! Döbbenet! Ez kellett Gödnek? Göd momentumos polgármestere most épp 179 milliós kárt okoz a városnak

Emlékműveket rongálnak a Fehér Ház közelében, felháborodott a lengyel nagykövet is