in , ,

Vágó István aljas módon hazudik Pilhál Tamásról, Lovas István-díjas újságíróról

Ne hazudjon, Pistabá’!

A boomer Vágó István megint feljött a pöcéből, tudják onnan, ahol a legnagyobb darabok úsznak legfelül.

 

Megjött a DK-s Vágó és rögtön nekiesett Pilhál Tamás újságírónak:

 

„A Lovas István-sajtódíjjal kitüntetett valahai PestiSrác, ma már újra nemzetes Pilhál Tamás szerint a mai kormánynak »ideiglenesen hazánkban állomásozó ellenzéke« van. Ezt az ellenzéket ma a magyar választók kb. fele támogatja… Minket is kizavarnának az országból, ahogy Orbán tette (?) az »ideiglenesen hazánkban állomásozó« szovjet csapatokkal? Akkor hányan maradnának?

Az még megmosolyogtató volt, amikor Pilhál az ellenzék körében megjelent egyik hölgy szoknyája alá fényképezett, abban legalább volt valami kamaszos esendőség. Ez azonban már a legprimitívebb, legkirekesztőbb gyűlöletbeszéd. Ilyet még Lovas István se írt volna le.”

 


Eddig a böfögés.

Pistabá’, tisztázzuk:

  • Pilhál Tamás nem fotózott le senkit. Főleg nem fotózott szoknya alá. Tehát Pista bá’ már az elején hazudik. Olyan igazi kommunista módon. Vágó István pedig ezt is elolvashatná Pilhál Tamástól, hogy mit leveleztek Nagy Blankával: https://pestisracok.hu/bocsanatot-kerek-valasz-nagy-blankanak/
    Tehát oka nem volt ugyan bocsánatot kérnie Pilhál Tamásnak, mégis megtette.

 

 

  • Pistabá’, mi baja van Pilhál kijelentéseivel? Pilhál Tamás hosszú évek óta beszél így Önökről, JOGGAL és OKKAL! Önök ott a baloldalon gazemberek, hazaárulók. Nemzetvesztők. Amint tudnak, rárontanak a nemzetre, lásd 2004. december 5-i népszavazás, vagy a 2006-os lovasroham. Tehát Pilhál Tamás még finoman is fogalmazott. Ha nem lenne Magyarországon demokrácia, és nem demokratikus választásokon dőlne el, hogy ki kormányozza az országot, és itt valamiféle keményebb rendszer lenne, akkor a normális magyarok Önöket már bottal zavarta volna el az országból….nem a szavazókat, hanem a hazaáruló ellenzéket. Önöket. Maradjunk ennyiben. De ha sokáig szórakoznak velünk, és hergelnek minket, akkor lesz olyan pillanat, amikor a 400 ezres Békemenet dühében esetleg egy másik irányba fog kanyarodni….és “úgy leszünk öltözve”.

 

 

Na, puszi Pistabá’, és ne hergeljen minket, ne hazudozzon a nemzeti oldal újságíróiról! Oké?

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Gazemberek: Karácsony kocsija a buszsávban suhan, miközben mások a dugóban állnak – Videó

Nem stadion – Elindult a Tram-train! Ezt is lebontja majd Maki Zaj?????