in , ,

Vadon Jani élő műsorban szállt bele Szijjártó Péterbe

Nem bírta ki, hogy ne szóljon be

Komolyan mondom, az ember nem érti az olyan idiótákat, mint Vadon Jani a Rádió 1-en.

Andy Vajna pénzén hízlalt Balázs show a választások előtt is komoly fejfájást okozott a kormánynak, hol a Postába, hol a Rendőrségbe és egyéb állami intézményekbe szálltak bele igaztalanul, vagy éppen a migránsokkal kapcsolatos kormányzati tájékoztatókba kapcsolódtak be: a migránsok oldalán! Hol máshol!

Most Vadon Jani Szijjártó Péteren élcelődött (2018.07.10.), mert Magyarország Thaiföldnek felajánlotta a segítségét. Persze Vadon Janinak ez sem tetszett és sivalkodott egyet, hogy miért most, miért ilyen későn, meg milyen már az, hogy „majd szóljanak ha szükség van valamire..”. Nem Jani, Te kretén, nem ezt mondta Szijjártó Péter, hogy ha „szükség van valamire, szóljatok”.
Miért hazudsz?

 

A hír így szól valójában :

 

„Magyarország felajánlotta segítségét a thaiföldi kormánynak a Tham Luang barlangrendszerben rekedt ifjúsági focicsapat kimentéséhez – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten. A külügyminiszter kitért arra: konzultáltak a Magyar Karitásszal is az esetleges későbbi segítségnyújtásról, és a szervezet szintén készen áll arra, hogy a thaiföldi kormány igénye esetén támogatást nyújtson.  

Mint mondta, a thaiföldi kormány megköszönte a felajánlást, és közölte, hogy a világ szinte valamennyi országából érkezett valamilyen felajánlás, és amennyiben igényt tartanak a magyar segítségre, időben jelzik, hogy a szükséges intézkedéseket megtehessék.

 

Kiemelte: a magyar barlangi mentőszolgálat nemzetközileg elismert, s felvették a kapcsolatot a barlangi mentők vezetőjével. Jelezték a thaiföldi kormánynak, hogy ha szükség van további barlangi mentőkapacitásra, akkor Magyarország készen áll az együttműködésre a thaiföldi kormány és a magyar barlangi mentők között – mutatott rá.

 

Szóval a thai kormány (Vadon Janival ellentétben, aki ha van rajta sapka, nincs rajta sapka módszert alkalmazta a kormánnyal szemben) megköszönte a segítséget és amennyiben bármire szüksége van a felajánlottak közül, igénybe fogják venni.
Szóval Janika, Te egy aljas kretén idióta vagy!
mindenszo.hu

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Magyarország felajánlotta a segítségét

Farkasházy elvtárs rettentően sivalkodik az M4 tv-re – „Nemcsak, hogy állandóan migráns híreket tesznek a sportadások közé, hanem azok többször még hazugok is”

BRÉKING! – Bravúros mentőexpedíció: felszínen a teljes thai focicsapat