in ,

Üzenet Orbán Balázsnak: hülyékkel nem kell leállni vitatkozni!

Mert a rutinjukkal legyőzik az okosakat….

2006-os érzéseink támadhattak az Orbán Balázs – Fegyőr vita kapcsán.

Kétségtelen, hogy egy jobboldali szavazónak, az eleve kretén és marxista, globalista érdekeket kiszolgáló Momentum nem tetszik, főleg az az agresszivitás, amit a vitán Fegyőr mutatott. De ő ezt családból hozza. Ő egy kiváltságos, komcsi felmenők, Impexes kedvezményezettek neveltje, így lehetett ő is külföldi egyetemek luxus-tanulója.

Fegyőr tudatlansága egyértelmű, az már a Partizán interjú során kiderült: komplett hülyét csinált magából. Most pedig az oktatásról szóló vitában mészároslőrincezett és szijjártópéterezett. Kétségtelen, hogy ez a suttyó, baloldali rétegekben sikert arat, de az agresszív nyomulás nem mindenkinek szimpatikus. Azonban Orbán Balázs sem jött ki jól a vitából: túl visszafogott volt. Ilyen a természete.

Ez a vita a jobboldalnak csak kárt okoz. Fegyőr ismertsége egyre nagyobb lesz, és a hülyék rutinjával legyőzik az okosakat (Orbán Balázs).

2006-os érzéseink támadhattak az Orbán Balázs – Fegyőr vita kapcsán. Az Orbán – Gyurcsány vitán Gyurcsány hazug, aljas, képmutató, agresszív volt. Orbán Viktor pedig udvarias, visszafogott, illedelmes, és visszahúzódó. Az eredményt láthattuk: újabb 4 évnyi libsi kormányzás.

 

Tisztelt Orbán Balázs!

Hülyékkel nem vitatkozni kell, hanem leszámolni, mármint politikailag. Az pedig Önnek nem megy, mert nem olyan a természete. Hülyékkel nem vitatkozni kell, hanem tönkreverni a választásokon, elzavarni a közéletből, kirekeszteni a társadalomból. Ezek az életünkre fognak törni, ha nyernek.

A tét nem(csak) az oktatás lesz jövőre.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A nyugdíjas megkapja a 13. havi nyugdíj első részletét, de győzködi szomszédját, hogy “Orbán lop!”

Kommentelő Fekete-Győrnek: nagyon gyenge az elnök úr