in ,

Kommentelő Fekete-Győrnek: nagyon gyenge az elnök úr

Ellenszenves stílus, rossz érvelés, szakmailag gyenge teljesítmény – így kritizálják kommentelői a Momentum elnökét.

Fekete-Győr András elég kellemetlenül érezheti magát, ha végigolvassa a Facebook-oldalán azt a kommentáradatot, amely az Orbán Balázzsal folytatott vitájáról szól. A Momentum-elnök teljesítményét ugyanis ízekre szedték saját kommentelői a legnépszerűbb közösségi oldalon.

 

„Nagyon gyenge az elnök úr”

A kommentelők egyik legenyhébb minősítése az volt, hogy „nagyon gyenge az elnök úr, kb. ahhoz nem ért, amit szeretne irányítani […] a külpolitikai »éleslátásáról« ne is beszéljünk”. Ennél sokkal „durvább” kritikákat is kapott ugyanis Fekete-Győr András.

A Momentum-vezér egyik követője például a fenti idézetet követően azt ajánlja, hogy Fekete-Győrnek „a törvényeket kéne lapozgatni, nem az okostelón a leadeket.” Egy másik kommentelő ugyancsak a Momentum-vezér hiányos ismereteit sérelmezve a vita kapcsán azt írta:

András, az egód mérhetetlen, tudásod, vitaképességed nulla. Egyébként ne táplálj hiú reményeket, te már megbuktál, még csak miniszterelnök-jelölt sem leszel”

„Sakktáblán ugráló galamb”, „nem elég belekiabálgatni a válaszokba”

Volt, aki szerint Fekete-Győr nagyon „jól hozta a sakktáblán ugráló galamb karaktert”, míg más azon csodálkozott, hogy „az államtitkárnak honnan volt annyi türelme, hogy ne mosson be neki egy nagy maflást”. Egy kommentelő megkérdezte az ellenzéki politikust, hogy „a szülei nem tanították meg arra, hogy amíg a másik beszél, addig csöndben kell lenni?”

 

 

Íme néhány komment.<br>Fotó: Facebook

 

 

 

Egy hölgy szerint szánalmas volt Fekete- Győr András teljesítménye, és azt javasolta neki, hogy legközelebb a tények ismeretében vitázzon. Mint fogalmazott: „nem elég belekiabálgatni a válaszokba.”

„puffogtatásra” mint jellemző hiányosságra egyébként többen is felhívták a pártelnök figyelmét.

Az egyik kommentelő szerint Fekete-Győr tipikus bolsevik Lenin fiú: puffogtatja a populista lózungjait, aztán a szakmai választ már nem engedi, hogy végigmondják,

megpróbálja elterelni a témát, ha kínos válasz jön. Más ugyanennek kapcsán úgy fogalmazott, hogy „puffogsz a levegőbe, mint a kis traktor, de semmi értelme! Az információid nem csak nem a téma részei, de súlyos ferdítések is. Sőt, olyan állításokat közölsz és olyan javaslatokat teszel, amik sületlenségek!”

A Momentum elnöke „nem konyít az egyetemi müködésekhez”

Egy hölgy „kedves Andrásnak” szólítja, majd rendesen kiosztja Fekete-Győrt. Közli, hogy a Momentum elnöke szerinte nem konyít az egyetemi müködésekhez, amit „tök gáznak” tart. Majd megkérdezi,

hogy jön a Fudan egyetemhez a lélegeztetőgépek ára, a vakcinabiznisz, Szijjártó jachtozása, Mészáros Lőrinc, dubai repkedés, a Budapest–Belgrád-vasút vagy Paks 2?”

Szembeállította vele Orbán Balázst, aki rettentő türelemmel próbálta elmagyarázni, hogy is működik az egész. Semmit nem értettél. Csak nyomod a hülyeséget. … A felkészületlenséget nem lehet az agresszióval palástolni András!” – fogalmazott a műsor nézője.

„Szánalmas, gyenge, szégyen, demagóg”

„Szánalmas, gyenge, szégyen, demagóg” – ezek a minősítések is többször szerepelnek a kommentekben. Talán a legszellemesebb az a hozzászóló volt, aki azt írta, hogy pontosan így vitatkozott ő is, azután betöltötte a 13. évét.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Üzenet Orbán Balázsnak: hülyékkel nem kell leállni vitatkozni!

Baloldali természetvédelem: kullancskemping, méhlegelő, madáritató