in , ,

USA választás – És akkor lehozott egy vaskos álhírt a Magyar Nemzetes Mártonffy Attila a CNN-re hivatkozva

Reuters, meg CNN, mi?

Trump csapata stratégiát vált címmel közölt a Magyar Nemzet egy írást, Mártonffy Attila tollából.

Nézzük a forrásokat, ahonnan idéz: Reuters, CNN, FOX NEWS. Köszönjük.  Mind ballib! Még véletlenül sem a One America News Media-tól!

De ennél sokkal érdekesebb az az álhír, amit ír Mártonffy:

Giuliani szenvedélyes hangon kijelentette, hogy még több perkeresettel fog élni az „országos összeesküvésbe” keveredett demokraták ellen – bár elismerte, nincsenek bizonyítékai a rendszerszintű választási csalásra.

 

 

Értik? Giuliani szájába adják, hogy nincsenek bizonyítékai a rendszerszintű csalásról! Amikor az ügyvéd másról sem beszél, mint rendszerszintű csalásról, bizonyítékokkal együtt!

Tehát Mártonffy írásával szemben Rudy ezt mondta pontosan:

Ami elég hamar kiderült a nyomozás megkezdése után, hogy minden államban hasonló a csalási folyamat. Ez a minta számos államban megismétlődik. Szinte pontosan ugyanaz a minta. Amely szinte minden tapasztalt nyomozó számára az ügyész azt javasolja, hogy központosított helyről érkezett egy terv a választói csalások e különféle cselekményeinek végrehajtására, kifejezetten a nagyvárosokra összpontosítva, és kifejezetten a demokraták által irányított nagyvárosokra összpontosítva, melyek a korrupcióról híresek. – mondta Giuliani, újságíróknak nyilatkozva Washington DC-ben csütörtökön.

Rudy Giuliani, Trump kampányügyvédje azzal vádolta a Demokrata Párt által irányított főbb csatatér államok vezetőit, hogy összehangolt, “központosított” választói csalási kampányt folytattak.

 

 

De az újságíró nem áll meg, még ilyet is leír:

Közben a demokratákhoz húzó CNN értesülései szerint Donald Trump már arról beszélt egy szövetségesének, hogy tudatában van választási vereségének

 

Cuki, mi? CNN értesülései szerint? Meg „úgy tudjuk”, „úgy hallottuk”, ezeket ismerjük. Mind vaskos álhír!

 

Komolyan Mártonffy cikkekkel hülyíti az embereket a Magyar Nemzet?

Szégyen.

 

Megnéztük Mártonffy Attila Facebook oldalát, egyetlen Magyar Nemzet cikket sem oszt meg, szinte csakis a balliberális index.hu-tól.

Ha mi pl. a Magyar Nemzetnél dolgoznánk, biztosak vagyunk benne, hogy elsősorban a Magyar Nemzettől osztanánk meg cikkeket.

 

Feltesszük a kérdést: mit keres Mártonffy Attila a Magyar Nemzetnél?

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Földi László brutálisan őszinte írása: tanulság számunkra 2022-re

Pilhál is jót röhög Dorosz Dávid távozásán