in ,

Újpesten csak Varju László irodája előtt aszfaltoztak – Mikor lesz botrány?

Az önkormányzat azt írta az Indexnek, az épület lábazata mentén burkolathiány jött létre ami nemcsak esztétikai probléma, de balesetveszélyt jelenthet.

A mindössze 250 méter hosszú IV. kerületi Templom utcának is csak egy nagyon rövid, alig 12 méteres részét aszfaltozta le a momentumos Déri Tibor által vezetett Újpest Önkormányzatának Városgondnoksága. A kivitelezés egyébként kifogástalan, az új, fekete aszfalt jól láthatóan mutatja, pontosan hol történt a fejlesztés – számol be az Index. Az aszfaltozás a kerületi honatya, a DK színeiben politizáló Varju László képviselői irodájának vonalát követi saroktól sarokig. Előtte és utána nincs nyoma felújításnak.

 

DSC07910

Káposztásmegyeren és Újpest belső városrészekben is számos, meglehetősen rossz állapotú járdaszakasz vár felújításra. Egy megkérdezett újpesti azt mondta, indokoltabb lett volna a DK irodájától csupán 20 méterre lévő, Illek Vince utca rendbehozása.

 

DSC07864

Az önkormányzat azt írta a portálnak, az épület lábazata mentén burkolathiány jött létre ami nemcsak esztétikai probléma, de balesetveszélyt, különösen téli időszakban csúszásveszélyt jelenthet, ezért újították fel. A 65,8 négyzetméter járdafelület közterület, vállalási ára: 12.100 forint/négyzetméter volt.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ilyen még nem volt! Ez volt eddig a legmegrázóbb a Bayer Show. Videó

Már Szanyi szerint is kamuzik az Európai minimálbérről Feriné!