in ,

Már Szanyi szerint is kamuzik az Európai minimálbérről Feriné!

Ursula von der Leyen bejelentette, hogy az EU nem tervez európai minimálbért

Ursula von der Leyen bejelentette, hogy az EU nem tervez európai minimálbért, főleg nem kötelezőt – írja közösségi oldalán Szanyi Tibor, aki úgy véli: Gyurcsány felesége „reggel, délben és este hazudozva” félreértelmezi a javaslatot.

Dobrev Klára győzelmi jelentést a adott le a héten, miszerint ő maga meg a DK-s brüsszeliták óriási eredményt értek el: „lesz európai minimálbér”.

Nem hittek nekünk. Nevettek az európai minimálbér bevezetéséről szóló terveinken. Azt is mondták, ez lehetetlen. És most tessék: készül az uniós szabály, lesz európai minimálbér. Az Európai Bizottság ma kiadta azt a direktívát, amely az uniós minimálbér meghatározásához kell

– írta szerdán Gyurcsányné. Szavait azonban cáfolja Szanyi Tibor, az ISZOMM alapítója, aki 2014–2019 között az MSZP EP-képviselőjeként politizált. A szocialista pártból távozott Szanyi vasárnap késő délután, a közösségi oldalán azt írta: „Ursula von der Leyen bejelentette, hogy az EU nem tervez európai minimálbért, főleg nem kötelezőt, ám az Európai Bizottság szívesen segít kiszámolni a helyes nemzeti minimálbéreket azon kormányoknak, amelyek gondolkodnak ilyesmin”.

Dobrev Klára pedig reggel, délben és este hazudozva úgy értelmezi ezt a konzervatív javaslatot, hogy a DK, még inkább ő maga egyszemélyben elintézte az összes európai melósnak az egységes európai minimálbér Kánaánját, hiszen pártja ezt ígérte

– tette helyre Gyurcsánynét Szanyi Tibor.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Újpesten csak Varju László irodája előtt aszfaltoztak – Mikor lesz botrány?

Agyhalál – Fából vaskarika: megnyílt Anglia első állandó vegán hentesboltja