in ,

Újabb kiállás Tóth Gabi mellett! Apáti Bence: Tóth Gabi lett a hipertoleránsok legújabb áldozata

Mint az ismert, Tóth Gabi lett a hipertoleránsok legújabb áldozata, hetek óta bántják, zaklatják, gyalázzák a mi drága balliberális ateistáink.

 

Mint az ismert, Tóth Gabi lett a hipertoleránsok legújabb áldozata, hetek óta bántják, zaklatják, gyalázzák a mi drága balliberális ateistáink.

Tudják, ők azok, akik nekünk, hívőknek minduntalan kiadják parancsba, hogy hogyan is kell-kellene helyesen, jó keresztény emberhez méltóan élnünk és viselkednünk

 

Bombabiztos és egyértelmű utasításokkal látnak el minket, és időnként a Bibliából is idéznek. Általában az Újszövetségből.

Az ószövetségi írásokat is szívesen látnám, de azokat, úgy tűnik, nem olvasták.

Vagy olvasták, de inkább úgy tesznek, mintha nem léteznének. Pont akképpen, mint a Facebook ultraliberális cenzorai.

 

Amint valaki idéz az ószövetségi írásokból, azonnal megy a 30 nap szigorított. (Néha akkor is, ha az Újból.)

Honi ateistáink szeretik azt is elmagyarázni nekünk, hogy mit kellene gondolnunk, mit kellene csinálnunk, mostanában pedig Gabi esetében azt is, hogyan is kellene öltözködnünk, és hogy milyen zenéket hallgathatunk.

Szerintük egy rocker, egy tetovált rocker nem lehet keresztény.

Érdekes kijelentés. De inkább úgy hülyeség, ahogy van, én magam rengeteg rockert ismerek – meg sok más egyéb zenei stílust kedvelő urat és hölgyet is persze – , akik hisznek Istenben, templomba is járnak, jómagam is kedvelem az effajta muzsikákat, tetoválásaim is vannak, az egyik például egy jókora kereszt a jobb vállamon.

 

 

De aki nem tudná, az erősen vallásos latin-amerikaiak is – elsősorban a mexikóiak – sokszor tetőtől talpig ki vannak varrva, bár kétségtelen, hogy elsősorban hiphopzenét hallgatnak. Gondolom, a belpesti libsikomcsik szerint a rap műfaja kompatibilis a keresztény vallással. Agyrém.

Vagy gondoljunk Messire.

És a szláv népek is előszeretettel tetováltatják magukat, az oroszokon sokszor telihátas Jézus Krisztus- vagy Szűz Mária-tetkókat lehet felfedezni, de persze ők a körúton belüli ateisták szerint minden bizonnyal jó kereszténynek számítanak, nem álszentek, nem hipokriták, és nem is képmutatóak.

A kereszténygyűlölő kommunisták szerint a keresztények csinos ruhákat sem vehetnek fel, Gabin viszont többször is miniszoknya volt, ami a vallásszakértő ateisták szerint egyértelműen azt jelenti, hogy a pokol tüzében fog elégni; ráadásul a bokája is sokszor kivillant, úgyhogy Tóth Gabi tuti, hogy csak eljátssza a vallásost, tehát képmutató. És már fel is emelték feddőn a mutatóujjukat.

Ki tudja, talán a szexet is élvezi, az erkölcstelen cédája. Hallatlan.

 

A jó keresztény szerintük hajnalban kel, elkezd rózsafüzért morzsolni, miközben kizárólag zsoltárokat dúdol, majd kendőt húz a fejére, és olyan bő ruhába bújik, ami eltakarja mind a nyakát, mind a bokáját.

(Jó, hát Lukácsi Katika nyugodtan meztelenkedhet, mert az a jó ügy érdekében történik, az jófajta Fidesz-gyűlölő meztelenkedés.)

A jó keresztények az ateisták szerint a testi örömöket is megvetik, és természetesen egész nap az ellenzéki győzelemért imádkoznak. Hiszen a kizárólag ateisták vezethetnek jól egy ilyen középkorban ragadt, magyarkodó, kereszténykedő, mucsai országot.

Gabi viszont rossz keresztény, meg hiteltelen.

És Orbán kutyája.

Már hangja sincs.

 

 

Se tehetsége.

A haja is milyen.

Lám a pápa előtt fog énekelni, akit most épp gyűlölnek a libsik – igen, eddig szerették, hisz Ferenc szerintük nem csípi Orbánt, a migránsokat viszont annál inkább – de most, hogy Gabi neki énekel, újra előkerültek a keresztes hadjáratok, meg az inkvizíció intézménye.

És még a szivárványos sz@rt, pardon szentséget sem rakta ki. Tehát biztosan fasiszta, meg homofób is, naná, hogy Orbánt sem gyűlöli annyira, amennyire azt a liberálfasiszták elvárnák.

Hírlik továbbá, hogy a legaktívabb és legtöbb követővel rendelkező melegjogi aktivista celebek a Pride előtt megkeresték a legismertebb közszereplőket, és megfenyegették őket, hogy ha nem rakják ki a szivárványt, akkor ellenségnek fogják tekinteni őket.

Látjuk ennek a jeleit.

A legaljasabb és legválogatottabb módon gyalázzák most a lobbi legnagyobb sztárjai Tóth Gabit. Jelzem, igen-igen kontraproduktív tud lenni, ha egyszerre négy vállaltan meleg celeb kezdi megvadult hiénafalkaként interneten zaklatni, bullyingban részesíteni a keresztény Tóth Gabit.

Ebben a fene nagy homofób diktatúrában.

Gabi!

Kitartás, túl fogod élni, én csak tudom, ezeket mind-mind átéltem.

És itt vagyok.

 

(Apáti Bence, origo.hu)

 

Add tovább!

Fricz Tamás kiakadt: tehát Gyurcsány megint polgárháborút akar

Kutyaszorítóban Csekk Katalin: feljelentést tett Cseh Katalin gyanús céges ügyletei miatt Budai Gyula