in ,

Újabb bejelentés! Akik digitális oktatásban vesznek részt, s ezért a világhálót használják, harminc napra ingyen kapják az internetet – Videó

Akik digitális oktatásban vesznek részt, s ezért a világhálót használják, harminc napra ingyen kapják az internetet – közölte a kormányfő.

Akik digitális oktatásban vesznek részt, s ezért a világhálót használják, harminc napra ingyen kapják az internetet – jelentette be szombaton Orbán Viktor a közösségi oldalán. A miniszterelnök a részletekről azután beszélt, hogy aláírta az erről szóló kormányrendeletet.

 

Íme a videó:

https://www.facebook.com/watch/?v=487229612209434

 

 

 

– Majd lesz egy vita a cégekkel, de most fontos, hogy a családok ezt a segítséget megkapják – fogalmazott a kormányfő. – A fiatalokat pedig arra kérem – folytatta –, hogy a digitális oktatást ne tekintsék vakációnak, hanem tanuljanak.

 

A kormányrendelet a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésről szól, szövegét Orbán Viktor szó szerint is felolvasta. Eszerint a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás harminc napra ingyenesen vehető igénybe a köznevelésben és a szakképzésben nappali rendszerű nevelésben, oktatásban, szakmai oktatásban elrendelt, tantermen kívüli, digitális munkarendben működő, középfokú iskolával fennálló jogviszonyra tekintettel.

 

(Jakubász, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Csodatévő levélvoksok az USA-ban

Agyhalál – Mit írt a baloldal a magyar-izlandi meccs előtt, és mit utána?