in ,

Újabb álhírt cáfoltak meg a Borkai-ügyben – Íme a megdöbbentő részletek

A drog és korrupciós vádak bedőlése után kiderült, a Privatkopo.hu információi szerint téves az a sajtóban megjelent hír, miszerint házkutatást tartottak két győri vállalkozónál a Borkai-ügy kapcsán.

A drog és korrupciós vádak bedőlése után kiderült, a Privatkopo.hu információi szerint téves az a sajtóban megjelent hír, miszerint házkutatást tartottak két győri vállalkozónál a Borkai-ügy kapcsán. A bűnügyi portál értesülése szerint az a korábban ugyancsak több hírportálon megjelent információ sem igaz, hogy Szabó éttermet adott a volt városvezető lányának, Borkai Petrának.

Hírlapi kacsa az a napokban szinte az összes internetes újságban megjelent információ, amely szerint a KR Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott az ismert győri vendéglátós vállalkozónál, Szabó Ervinnél, valamint a Kultúrpark Kft. tulajdonosánál, Neumann Zoltánnál, majd előállították, és meggyanúsították őket a Borkai polgármesteri tevékenységével összefüggésben, hűtlen kezelés gyanújával indult bűnügyben. A valóságban semmi ilyen nem történt, írja a portál.

Az oknyomozó portál értesülései szerint ugyancsak nem igaz az a korábban Szabóval és Borkai lányával kapcsolatban napvilágot látott sajtóhír, hogy a győri vendéglátós – „barátságból” – egy éttermet adott volna át a közelmúltban lemondott polgármester lányának, Petrának. A valóság, hogy Borkai Petra 2014. december közepén vette meg Szabó Ervintől a Királysarok Vendéglátó Kft.-t. A hírekben említett “nagy értékű étterem” a valójában jelenleg egy raktárhelyiségként funkcionál, amelyet Szabó Borkai lányától bérel.

A bűnügyi portál megkereste a győri üzletembert, aki megerősítette a lap információját: sem nála, sem Neumann Zoltánnál nem tartott házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda, egyiküket sem állították elő, nem hallgatták ki.

(pestisracok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Völner Pál szénné égette a sivalkodó Vadai Ágnest – Videó

Józsefvárosban a Nyílt Társadalom Alapítvány emberei kaptak hatalmat – Döbbenetes adatok