in ,

Új Soros-csicska sajtó indult egy volt Indexessel – megjött az utalás Gyuritól neki is?

Dudás Gergely már most kamuzik

Dudás Gergely már most kamuzik

 

Viszonylag nagy médiafelületen népszerűsíti készülő online portálját Dudás Gergely, az Index egykori főszerkesztője. A Politis.hu alapítóját behívta már a Hír TV, nyilatkozott a HVG-nek. Megy az ingyenreklám. Mondanunk sem kell, hogy az új online lap totál független lesz és nagyon nyitott. A leendő vezetőtől megtudjuk, hogy lesz ott ideológiai árokbetemetés, a múlt teljes feldolgozása, témákban való elmélyedés, a törésvonalak megszüntetése, minden ami szem-szájnak ingere.

„A Politis megadhatja a mélységet, hogy a szokott törésvonalakat meghaladva tudjon tájékozódni az olvasó. Nézzük a kerítésügyet, az automatikusan abba a dimenzióba kerül, hogy demokraták vagyunk vagy fasiszták. Ha ezt ennyire leegyszerűsítjük, akkor nem tudunk semmit kibeszélni, vagy egymással vitatkozni, és megérteni a másikat.”

Mielőtt még azt hinnénk, hogy megalakult a Béketábor, vagy hogy Dudás Gergely elvtársi csókkal kívánja köszönteni Bencsik Andrást, a főszerkesztő sokat mondóan kijelentette, hogy új projektjében sok újságíróra számít, de a Magyar Időkből biztos nem venne fel munkatársat.

Azt nem tudjuk, hogy a Magyar Idők szerkesztőségéből ismer-e bárkit Dudás Gergely, de mindegy is. Ennyit az árokbetemetésről és az egymás közti párbeszédről.

(Magyaridok.hu, Zummer Fülöp)

Nem bontja el a pápa szobrát a francia város – Ilyenkor hol van Ferenc Pápa?????? Miért nem tiltakozik?????

Az LMP-s Hadházy már elkezdte lejáratni a Nemzeti Konzultációt – brutális hazugsággal nyitott – neki is megjött az utalás a számlájára