in

Épül az ország – Új kórházi tömb épül a Hegyvidéken

Az Országos Gerincgyógyászati Központ csúcstechnológiával felszerelt épületet hoz létre Budapest XII. kerületében.

Az Országos Gerincgyógyászati Központ csúcstechnológiával felszerelt épületet hoz létre Budapest XII. kerületében.

 

Új beruházásokat tervez az Országos Gerincgyógyászati Központ (OGK) – mondta Varga Péter Pál főigazgató egy háttérbeszélgetésen. Megkezdődött a tervezése egy új kórházi tömbnek az OGK Királyhágó utcai területén. Az új szárnyban egy helyre kerül az OGK csúcstechnológiával felszerelt, hat műtőből álló blokkja és a hozzá kapcsolódó kiszolgálóhelyiségek. Két szint a privát betegek ellátását segíti negyven ágyon, a többin magánrendelők kapnak helyet.

A gerincsebész szakorvos családi cége birtokolja a Budai Egészségközpont Kft. (BEK) 40 százalékát, amely az OGK-t üzemelteti. A magánintézmény speciális helyzetben van a piacon: a közfinanszírozott komplex nagy gerincgyógyászati műtétek 80 százalékát ott végzik el. Jelenleg 160 ágyon évi csaknem háromezer műtétet hajtanak végre.

A közelmúltban Csányi Sándornak, az OTP csoport elnök-vezérigazgatójának Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt.-je a Budai Egészségközpont 60 százalékát megvásárolta, de Varga Péter Pál ügyvezető igazgatóként továbbra is teljes kompetenciával vezeti a vállalkozást.

A főigazgató közölte, az idei várható árbevételük körülbelül 6,5 milliárd forint lesz, a cég adózott nyeresége pedig 300-400 millió forint, és ez lesz fennállásuk óta az első év, amely alapján osztalékot tudnak fizetni.

 

(magyarepitok.hu)

Újabb libsi média által elhallgatott fejlesztés – Milliárdok az Uzsoki átalakítására

Csicska Újhelyi hazudott!!! – Mégsem kéretik be a magyar uniós nagykövetet