in ,

Tusványosi Keménymag – a ’68-as generáció már semmire sem alkalmas

Főképp Orbán Viktor szombaton Tusványoson elmondott beszédét igyekezett a maga sajátságos módján értelmezni az Echo TV Keménymag című műsorának csapata

Főképp Orbán Viktor szombaton Tusványoson elmondott beszédét igyekezett a maga sajátságos módján értelmezni az Echo TV Keménymag című műsorának csapata, akik ezúttal egyebek mellett a balliberális sajtó tudósításait szedték ízekre.

Mint azt a PestiSrácok.hu is megírta, a miniszterelnök olyan dolgokat említett a Bálványosi Szabadegyetemen, mint például az, hogy le kell végre váltani a ’68-as generációt, illetve hogy a határon túli, magyarok lakta területeket éppúgy fejleszteni kell, mint az anyaországiakat. A 444.hu, vagy a 24.hu ezeket a kijelentéseket úgy tálalta, hogy Orbán hadat üzent, és már Európa vezetésére készül.

Jeszenszky Zsolt szerint a ’68-as generáció mára b..szatlan p..csák és béta hímek gyülekezete, amely egyértelműen alkalmatlan bármilyen probléma megoldására. Ambrózy Áron párhuzamot vont a ’68-asok és az áprilisi választások után egy ideig céltalanul tüntizgető magyarországi ellenzékiek között.

 

 

Ambrózy azt mondta, ismerősei Demszky Gábor ötödik nősüléséről azt mondták neki, nem kell felfújni a dolgot, mert a volt főpolgármester már elhülyült, mire munkatársunk kifejttette, ő nem lát különbséget Demszky aktív, és mostani énje, mentális állapota között. Jeszenszky a műsorban elárulta, először járt Tusványoson, és Románián átutazva döbbenettel tapasztalta, mekkora különbség van a román és a székelyföldi falvak állapota között, és nem a románok javára. Falusi Vajk felhívta a figyelmet arra a jelenségre, hogy a Tusványosra ellátogató magyar ellenzéki politikusok a kormánypártiakkal folytatott vitáikban szokatlanul baráti hangot ütöttek meg, sőt, számos alkalommal méltatták az Orbán-kabinet eredményeit. Ambrózy Áron, Falusi Vajk, Jeszenszky Zsolt és Megadja Gábor a Balfaszolimpia e heti győztesének holtversenyben a Vastagbőr nevű blogot és Hont Andrást szavazták meg.

(forrás:pestisracok.hu)

Ujhelyi Istvánnal nem kell foglalkozni

AKKOR MÉGSEM SZAR AZ OKTATÁS? – Négy magyar érem a Nemzetközi Kémiai Diákolimpián