in ,

Tudnak élni a baloldalon! Origo.hu: úszómedencés, pálmafás villája van Horváth Csacsinak – Csak a pálmafák 10 millióba kerültek

Zugló vesztegetési pénzek elfogadásával gyanúsított baloldali polgármestere legalább tízmillió forintot költött arra, hogy méregdrága egzotikus pálmafákat telepíttessen budai luxusvillája kertjébe.

Zugló vesztegetési pénzek elfogadásával gyanúsított baloldali polgármestere legalább tízmillió forintot költött arra, hogy méregdrága egzotikus pálmafákat telepíttessen budai luxusvillája kertjébe. Erről értesült a Metropol MSZP-s forrásokból. A növényeket külön erre a célra épített, gázzal fűtött speciális üvegház védi a hidegtől. A havonta elégetett gáz legalább négy-öt család fűtési számláját teszi ki. Az üvegházak fűtését a korrupcióval gyanúsított politikus távirányítóval is tudja szabályozni…

 

 

Napok óta köztudomású, hogy EGY VALLOMÁS SZERINT HORVÁTH CSABA TÖBB ALKALOMMAL IS TÍZMILLIÓS NAGYSÁGRENDBEN VETT ÁT VESZTEGETÉSI PÉNZEKET A ZUGLÓI PARKOLÁST ÜZEMELTETŐ CÉG VEZETŐJÉTŐL. 

A parkolópénzek lenyúlásából jöttek a milliók

A veterán MSZP-s politikus és párttársa, Tóth Csaba a megindult büntetőeljárás adatai szerint HAVI 10-15 MILLIÓT, ÖSSZESEN TÖBB MINT 250 MILLIÓ FORINTOT KAPOTT 2017 ÉS 2019 KÖZÖTT A PARKOLÓ AUTÓSOK PÉNZÉBŐL. A zuglói polgármester a pénzt rendszeresen egy Kálvin téri kávézóban vette át.

 

Ebből az összegből nemcsak Horváth Csaba 2. kerületi luxusvillájára, de még párttársai szemét is szúró méregdrága pálmafákra és a köréjük ültetett gázzal fűtött speciális üvegházakra is jutott.

HORVÁTH CSABA EGY 1278 NÉGYZETMÉTERES TELKEN FEKVŐ, MEDITERRÁN HANGULATÚ, 400 NÉGYZETMÉTERES VILLÁBAN ÉL. A luxusingatlan a II. kerület egyik elitnegyedében, Széphalom kertvárosi részén található a Kazinczy utcában.

 

 

 

 

A piaci áron, alsóhangon legalább 600-800 milliós ingatlanban olyan apróságok szolgálják az MSZP-s politikus kényelmét, mint a TÖBB FÉRŐHELYES TEREMGARÁZS, A TETŐRE SZERELT NAGYTELJESÍTMÉNYŰ NAPELEMPARK – amely a méretőből ítélve több ház áramellátását is képes lenne biztosítani –, illetve a kíváncsi szemek elől gondosan elrejtett, EGYEDI MEGRENDELÉSRE KÉSZÜLT ÚSZÓMEDENCE. 

 

 

 

Pálmák 10 millióért Dél-Amerikából

Az igazi rongyrázást mégsem ezek a „kiegészítők”, hanem a kertbe telepített pálmafák jelentik. Horváth ugyanis nem volt rest a messzi trópusokról beszerezni, és a medencéje partjára telepíteni több Dél-Amerikában őshonos cserjepálmát. Mivel a fajta különleges gondoskodást igényel, Magyarországon egyetlen kertészet sem forgalmazza. A Metropol úgy értesült, hogy A SZOCIALISTA POLGÁRMESTER EGYENESEN DÉL-AMERIKÁBÓL, KÜLÖN MEGRENDELÉS ÚTJÁN SZEREZTE BE A NÖVÉNYEKET, ÉS AZ ELÉRHETŐ ÁRLISTÁK SZERINT A VÁMOT, A KÜLÖNLEGES NÖVÉNYSZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLYEK KÖLTSÉGÉT IS BELEÉRTVE LEGALÁBB TÍZMILLIÓ FORINTOT FIZETETT KI ÉRTÜK.

Távirányítós mobil üvegház külön a pálmafáknak

A baloldali politikus szinte CSALÁDTAGKÉNT KEZELI A PÁLMAFÁKAT: A VÉDELMÜK ÉRDEKÉBEN TÁVIRÁNYÍTÓVAL SZABÁLYOZHATÓ HŐMÉRSÉKLETŰ, GÁZZAL FŰTHETŐ MOBIL ÜVEGHÁZAKAT IS BESZERZETT, MELYEKKEL LEFEDI ŐKET TÉLVÍZ IDEJÉN. Az egzotikus pálmafák így vészelik át a tél viszontagságait, hogy aztán nyáron árnyékot vessek az MSZP-s polgármester medencéjének partjára. Amit információink szerint ugyancsak méregdrága, Dániából származó különleges faburkolattal vettek körül.

 

 

 

 

 

 

A Metropol úgy értesült, hogy több baloldali politikus, köztük Karácsony Gergely is koktélozott már a pálmafák árnyékában, a medence partján, a dán faburkolaton…

Horváth Csaba luxusvillájával egyébként nem először foglalkozott a magyar sajtó. Pár éve attól volt hangos a hazai nyilvánosság, hogy A SZOCIALISTA POLGÁRMESTER RENDELKEZIK A LEGNAGYOBB LAKÁSCÉLÚ INGATLANNAL AZ ÖSSZES FŐVÁROSI POLITIKUST BELEÉRTVE. Ezen a fronton továbbra sincs változás: továbbra is Horváth vezeti a melyik politikusé a „legnagyobb luxusvilla” versenyt.

Korábban már többször is korrupciós ügyekbe keveredett

Horváth Csabát nem először hozzák összefüggésbe korrupcióval a hatóságok. A 2000-es évek elején ugyanis FELMERÜLT A NEVE A HÍRES K&H-BOTRÁNNYAL KAPCSOLATBAN, mivel II. kerületi polgármesterként feltehetően önhatalmúlag döntött a kerület 700 milliós befektetésének a banknál történő elhelyezéséről. Később ANNAK A GYANÚJA IS KOMOLYAN FELMERÜLT, HOGY A BRÓKERBOTRÁNYBA BELEBUKOTT KULCSÁR ÉS CÉGCSOPORTJA FINANSZÍROZHATTA HORVÁTH GYŐZTES KAMPÁNYÁT 2002-BEN.

 

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

A mandiner.hu nekiment végre Jusztnak és vásárhelyi máriának is

Agyhalál – Timmermans uniós biztos szerint fűtsenek az emberek kevesebbet, akkor el lehet zárni az orosz gázt