in , ,

Tucker Carlson a magyar kormány bevándorláspolitikáját dicsérte

A NÉPSZERŰ MŰSORVEZETŐ SZERVEZETTSÉGET TAPASZTALT MAGYARORSZÁG DÉLI HATÁRÁN

 

 

„Volt egy ország Európában, amelyik úgy döntött, nem vesz részt ennek a katasztrófának a lejátszásában“

– célzott Magyarországra Tucker Carlson, a Fox News népszerű műsorvezetője.

Carlson emlékeztetett arra, hogy – óriási nemzetközi nyomás közepette – Orbán Viktor 2015-ben nemet mondott az illegális bevándorlásra. – Ez alapjaiban forgatta fel a teljes régiót. Nem egészen egyértelmű, hogy kinek a javát szolgálta mindez, maguk a migránsok, illetve az országaik is meggyengültek ennek hatására – mondta el véleményét a kontinenst sújtó migrációs válságról. Véleménye szerint

hazánkat ugyanazok a washingtoni ideológusok gyűlölik, akik az iraki háború kirobbantásával az egész migrációs krízist okozták.

 

 

A mai nap során Carlson személyesen is ellátogatott a magyar–szerb határra, hogy megtekintse a magyar kormány döntése után elkészült határzárat, amiről elmondta, hogy „gyakorlatilag véget vetett a Magyarországra irányuló migrációnak”. A médiaszemélyiség kiemelte, hogy ellentétben azzal, amit máshol a világon látott, a déli határ tökéletesen tiszta és rendezett volt, ami a folyamatos ellenőrzésnek köszönhető.

– A migránsok megállításához csak akaratra van szükség

– hangsúlyozta Carlson, aki párhuzamot vont azzal, hogy az Egyesült Államok és Mexikó közötti határon ennek az ellenkezőjét lehet tapasztalni, amiért Joe Biden a hibás, mivel az elnök örömmel fogadta a káoszt.

 

Tucker Carlson a hét eleje óta Magyarországon vendégeskedik, mivel szombaton az MCC Feszten tart előadást, illetve Orbán Viktorral is találkozott már. Figyelemre méltó, hogy a legnézettebb amerikai közéleti kommentátor ezen a héten a Fox Newson futó közéleti műsorát is Budapestről közvetíti. Az egyik adás rövid részletét Szijjártó Péter külügyminiszter osztotta meg Facebook-oldalán, röviden kommentelve azt.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Az ellenzék hallgat – Többen dolgoznak ma Magyarországon, mint a járvány előtt, és nem közmunkásból lett több

Szijjártó: amíg mi kormányzunk, illegális bevándorló Magyarországra nem teheti be a lábát