in ,

Szijjártó: amíg mi kormányzunk, illegális bevándorló Magyarországra nem teheti be a lábát

Amíg mi kormányzunk, illegális bevándorló Magyarországra nem teheti be a lábát – ezt ígérte a külgazdasági és külügyminiszter csütörtök este a Facebook-oldalán

Amíg mi kormányzunk, illegális bevándorló Magyarországra nem teheti be a lábát – ezt ígérte a külgazdasági és külügyminiszter csütörtök este a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter bejegyzésében megosztotta Tucker Carlsonnak, az amerikai FOX News műsorvezetőjének rövid videóját a témában.

Szijjártó Péter bejegyzésében megosztotta Tucker Carlsonnak, az amerikai FOX News műsorvezetőjének rövid videóját a bevándorlással kapcsolatban.  Tucker Carlson budapesti bejelentkezésében kiemelte, Orbán Viktor, Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnöke 2015-ben azt mondta: nem hagyjuk, hogy a tízmilliós nemzetünket örökre megváltoztassák olyan emberek, akiket mi nem hívtunk ide, de akik mégis idejönnek illegálisan. Orbán Viktor – mint a műsorvezető kifejtette – óriási nemzetközi nyomás közepette nemet mondott, falat épített. Ez a déli határon épített fal  –mint Tucker Carlson kiemelte – véget vetett az országba irányuló illegális bevándorlásnak. A műsorvezető – aki maga is ellátogatott a déli határra – megjegyezte: szembesült azzal, hogy nem is fal épült Magyarország határán, hanem egy egyszerű drótkerítés. Kitért arra is, hogy ennek a falnak a környezete teljesen rendezett volt. Nem voltak szemétkupacok, nem volt emberi szenvedés. Annyit tapasztaltak, hogy nem lehet illegálisan Magyarországra jönni – emelte ki Tucker Carlson. Azt is elmondta, hogy amikor a déli határon járt, éppen két Szíriából érkező migránst fogtak el a hatóságok, akik végig udvariasan bántak velük, végül visszakísérték őket Szerbiába. Ezt a műsorvezető úgy kommentálta: ez egy igazi ország, vannak törvényeik, ez pedig működik. Tucker Carlson úgy értékelt, mindehhez csak akaratra van szükség. Az amerikai műsorvezető úgy vélekedett, Magyarországnak a nemzet megsemmisülését elkerülő lépései példát jelentenek nem csak Európa, hanem az egész világ, a Nyugat számára.

(pestisracok.hu)

Add tovább!

Tucker Carlson a magyar kormány bevándorláspolitikáját dicsérte

Ez maga alá temetheti a Momentumot – Nemcsak Cseh Katalinnak vannak kétes pénzügyei a Momentumnál – A NAV megmagyarázza