in , ,

Trumpot már kilőtte a Nemzetközi Hálózat, most Putyinon a sor – Navalnijból farag hőst a Big Tech, a ruszki fiatalok meg bekajálják

Elszabadult a Hálózat

Frissítés (2021.01.23): úgy néz ki egyelőre, hogy Oroszország nem Amerika. Putyin rendőrsége rendet vág, országszerte komoly tüntetések jöttek össze, ahogy mi is „jósoltuk”, de az orosz rendőrség egyelőre állja a sarat. Ha vannak új fejlemények, jelentkezünk….

 


Az a bizonyos Hálózat teljesen elszabadult és Trump eltávolítása után úgy döntött, hogy nem vár tovább: a következő áldozat, akit a hatalomból ki akarnak szedni: Putyin. A módszer megint ugyanaz, ami az USA-ban, vagy bárhol a világban. Már nagyon átlátszó!

A Világ nagyjából alig háborodott fel azon, amit Trumppal műveltek a Nagy Cégek, azaz maga a Hálózat végrehajtó szervei, így hát elérkezettnek látták az időt, hogy Putyint is kiszedjék a hatalomból. Navalnij, a műhős (mert mindig kell egy műhős. Amerikában Floyd, Oroszországban Navalnij. Aztán mindig vannak szlogenek és logo-k is) azért érkezett vissza Oroszországba, hogy provokáljon. Rögtön 1 nap alatt felrakott egy olyan videót Putyin hátországáról, a vagyonáról, a birtokairól, amivel az irigységfaktort ki tudta maxolni a Hálózat és szinte 1 napon belül 50 milliós (!) nézettsége volt a videónak a Youtubeon. Természetesen a világ minden mainstream médiája felkapta a hírt, hiszen így van megszervezve: nálunk a 444 volt az egyik zászlóshajó, akik pedig tudjuk hova vannak bekötve.

Sikerült egy társadalmi hangulatot kelteni a videóval, az irigységfaktor kimaxolásával és már ott tartanak Oroszországban, hogy január 23-án szabályos lázítást indítottak a TIK-TOK-on Putyin hatalma ellen, amit egy tüntetés fog követni országszerte. Tehát a kínai TIK-TOK Putyin ellen tör: értjük. Értjük miért hozták létre ilyen gyorsan ezt a közösségi médiát és nagyjából most már azt is értjük, hogy a Hálózat, a Nagy Cégek kivel is fogtak össze (lásd Trump kiiktatása és Covid járvány): Kínával.

A kör bezárult, a történet itt tart. Meglátjuk mire megy a sok Nagy Cég Putyinnal. Reméljük nem sokra. Bár, ha Trumpot megnézzük, mit műveltek vele, Putyinnak sem lesz sok esélye.

Szomorú, hogy nekünk kell ezt leírni, de: Orbán Viktor felkészül….mert ne legyen kétségünk, ő lesz a következő, akit elővesznek.

Tudják: TOP.

Trump

Orbán

Putyin.

 

Ezeknek az egész világ kell: a politikai hatalom is kell és akkor már mindenük megvan.

 

Mi nem hiszünk az összeesküvés elméletekben. Mi a gyakorlatban hiszünk.

 

 

mindenszo.hu

 

ELINDULTUNK! Elindult Telegram oldalunk is, csatlakozz hozzánk!
https://t.me/s/mindenszo

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Zsolt: még egyszer a Hadházy ügyről

Jó hír! Még a kampány előtt esik szét a DK – Kilépett a DK-ból két óbudai politikus, mert csalódtak Gyurcsány Ferencben