in

Tragédia – Hatalmas vihar, jégeső: Dombóváron meghalt négy ember

Több nyugati járásra másodfokú riasztást adtak ki heves zivatarok veszélye miatt

Több nyugati járásra másodfokú riasztást adtak ki heves zivatarok veszélye miatt, amik erős széllel és jégesővel is járhatnak. A zivatar miatt Dombóváron rádőlt egy fa egy autóra, négy ember meghalt.

 

Az Időkép szerint Boszniában és Szlovéniában óriási, teniszlabda méretű jégdarabok hullottak az égből.

Tolna megyében négy ember meghalt

Leszakadt faágak és elektromos felsővezetékek miatt riasztják Tolna megye tűzoltóit az ország délnyugati részén átvonuló zivatar miatt.

Bonyhádon, a Kossuth Lajos utcában úttestre dőlt fa miatt riasztották a tűzoltókat. Dombóváron, a Fő utcában, faág dőlt az úttestre, a villanyvezeték is leszakadt.

Ugyancsak Dombóváron, a Kórház utcában, egy negyven méteres fa dőlt rá egy autóra.

A város hivatásos tűzoltói feszítővágóval avatkoztak be. Az autóban öt ember utazott, négyen meghaltak.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője azt mondta, az esetet a dombóvári rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Zala megyében egy tízméteres fa dőlt az úttestre

Főként kidőlt fák, leszakadt faágak és a felgyülemlő esővíz miatt riasztják Zala megyében is a tűzoltókat.

A 76-os főúton, Sármelléknél, egy tízméteres fa dőlt az úttestre, a Zalaszengrót és Tekenye közötti úton faágak hullottak az úttestre.

Salomváron, a Dózsa György utcában és Hévízen, a Széchenyi utcában a lezúduló esővíz okoz gondot, míg Szentgyörgyvölgyben, a József Attila utcában leszakadt villanyvezeték miatt kértek segítséget.

Veszprém megyében is autóra dőlt egy fa

Az úttestre hullott faágak akadályozzák a forgalmat a Nyirád és Sümeg közötti úton. A tűzoltók megkezdték az ágak eltávolítását.

A Bakonypölöske és Kup közötti úton fa dőlt rá egy kocsira, az eset során senki nem sérült meg. A tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Nagyvázsony határában több fa kidőlt, Tihanyban pedig a hajóállomás és a rév között több faág letört, a tűzoltók megkezdték eltávolításukat.

(forrás:www.origo.hu)

Csicskulnak a libsik Kanadában is – Hatalmas konzervatív győzelem Kanadában

SZAKADÓ LYOBBIK, ÚJABB KILÉPŐ – A devecseri polgármester is búcsúzik a Jobbiktól: “Nincs helyem olyan közösségben, melynek vezetői nem a közösségért, hanem abból élnek”