in ,

Tovább lötyög a Moslék – Már Jakab Péter bizalmasa is beleszállt Márki-Zayba

A szegedi jobbikos hitvesztésről és olyan parancsnokról ír, akinek fontosabb a saját érdeke, mint a haza védelme.

Jakab Péter után, Jakab Péter bizalmasa, Tóth Péter a Jobbik szegedi és Csongrád megyei elnöke is beleszállt Márki-Zay Péterbe. „Ugyanis, egy olyan parancsnok érkezett a reguláris csapatokon kívülről, akinek fontosabb saját irreguláris hadseregének megszervezése, mint a Haza védelme! Háborút se lehet így nyerni, de legkevésbé sem lehet kormányt váltani” – írta a Facebook-oldalán, a Medián eredményeit kommentálva. 

Tóth a posztjában kifejtette, hogy nem azért hoztak „ennyi áldozatot” az összefogással, hogy ne váltsanak kormányt.

Mit kell tenni? Mindannyian tudjuk – csak bátorság kell hozzá.”

– írja a „reguláris csapatokon kívülről” érkező „parancsnokról”, avagy Márki-Zay Péterről.

Egységes kommunikációs séma mentén támadja a baloldal Márki-Zayt

Mint megírtuk, két hete megjelent egy cikk a 444.hu-n, melyben a baloldali portál kiszivárogtatott egy, az Iránytű Intézet által a baloldali pártoknak készített kutatást. A belső használatra készített közvélemény-kutatás szerint a teljes lakosság 46 százaléka támogatja a Fidesz-KDNP-t, miközben az ellenzéki összefogásra csak körülbelül egyharmaduk szavazna. A Mi Hazánk 5, a Kutyapárt 4 százalékra számíthat.

A kutatás megjelenése óta gyakorlatilag folyamatosan támadják háborús hasonlatokkal Márki-Zayt.

A 444 által megnyitott sort az Amerikai Népszava, majd a HVG folytatta. A baloldali portál a cikkünk elején említett Medián friss felmérésére hivatkozott, amely az „iránytűs” felméréshez hasonlóan borús képet vizionált a baloldali ellenzék számára.

Békesi László indította meg a háborús hasonlatokkal támadók cunamiját. „A vezénylő tábornokot megbízó haditanács tagjai – noha látják pozícióik romlását – egyelőre tanácstalanok és határozatlanok. Hiányzik az eltökéltség belőlük, hogy

levonva a szükséges konzekvenciát, a minden téren untauglich parancsnokot leváltsa, leszerelje és tartalék állományba helyezze,

helyette pedig megbízzon egy ütőképes, hiteles hadvezért az egyesített haderő irányításával, akinek van esélye győzelemre vezetni csapatait a döntő küzdelemben” – írta a korábbi pénzügyminiszter a baloldali miniszterelnök-jelöltről.

Jakab Péter folytatta a sort: „2018-ban az összes miniszterelnök-jelölt mögött csak egy-egy párt állt, mögötte hat párt is felsorakozott. Hat hadsereget kapott.

Neki most az a feladata, hogy jó karmesterként összehangolja ezeknek a haderőknek a mozgását és győzelemre vezesse az ellenzéket”

– mondta Márki-Zayról.

„Ó kapitány, kapitányom!”

Mint ahogyan azt megírtuk, még december elején posztolt Gyurcsány Ferenc, melyben beszámolt egy Márki-Zay Péterrel történt megbeszélésről: „Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem.

Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így.”
Forrás: Tóth Péter Facebook-oldala
(mandiner.hu)
Add tovább!

Dömötör Csaba közölt egy tényt – Dömötör: csökkent a szegénység a jobboldali kormányzás alatt – Videó

Jakab már saját bukására készül – Gasztroblogger lesz – Krumpli–>Parizer–>Bundás kenyér