in , ,

Tóth Gabit azért támadják, mert kilóg a liberális sorból – Hasít az énekesnő új dala a neten – Videó

Nem csoda, hogy támadják

Egy kis előzetes. Elon Musk a mainstrem kegyeltje volt, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy nem libsi és a Twitter felvásárlása után, ami egy liberális koszfészek volt, felszabadítva a közösségi médiát, nyílt teret adott a szólásszabadságnak, Elon Musk máris rossz és gonosz a mainstream szemében, ahogy a Twitter is.

Ugyanez történt Tóth Gabival is: a liberális mainstream által uralt világi kultúra, filmművészet, zene az ő kiváltságuk, legalább is így gondolják. Ezért, ha valaki kilóg, nemzeti hangokat kezd pengetni, kiátkozzák, rossz lesz, álszent lesz, stb. stb. Tóth Gabit azért támadják, mert nem áll be a kultúra terén a liberális kánonba. Jól tudják a „nagyurak”, hogy a kultúra uralásával uralják az emberek lelkét is, ezért aki ki merészel lógni a sorból, annak nekiesnek.

 

Tóth Gabi új dala szintén nemzeti motívumokat mutat fel, ezért emiatt is károgni fog a kórus…sebaj, károgjanak, a dal egyébként „nagyon oda lett rakva”, íme:

 

 

Csak így tovább, Tóth Gabi!

 

mindenszo.hu

 

 

  

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Boros Imre: ezért a Molnak felelnie kell! Nyilvánvaló, hogy a Molnál árat akarnak emelni és el akarják töröltetni a 480 forintos ársapkát, ezért mindent elkövetnek fű alatt.

Amerikából védte meg Szabó Tímeát Bartus és beszólt Kövér Lászlónak – Üzenjük Kövérnek: ez egy kocsma, nem egy parlament + A mindenszo.hu válasza Bartusnak