in , ,

Amerikából védte meg Szabó Tímeát Bartus és beszólt Kövér Lászlónak – Üzenjük Kövérnek: ez egy kocsma, nem egy parlament + A mindenszo.hu válasza Bartusnak

Ilyen stílusban egy házelnök nem beszélhet.

„Minősíthetetlen kocsmai hangvételben kiabálta le Kövér László Szabó Tímeát a Párbeszéd képviselőjét a parlamentben. Szabó Tímea a folyamatosan hazudozó Dömötör Csaba államtitkár szavaira reagált hallhatóan, és ezt nem bírta idegekkel a házmesterek stílusában működő »házelnök«. Az egész magyar parlament paródiája egy igazi parlamentnek, melyben a képviselőknek jogaik vannak, a parlament kontrollt gyakorol a végrehajtó hatalom fölött. De az a stílus, ahogy ezt a kirakatnak szánt álparlamentet igazgatja egy komplett elmebeteg, az méltatlan ennek a háznak a múltjához.

Kövér azt mondta: »Legyen szíves végighallgatni azt, amit az államtitkár úr mond. Világos?« Majd azt mondta ez a gyökér, hogy »Világosan beszéltem? Mert úgy látom, nem érti meg«. Hogy lehet valaki ekkora paraszt? Ez tényleg kocsmai stílus, amit azért vagyunk kénytelenek hangoztatni, mert Kövér ezután azt mondta: »Ez a parlament, nem egy kocsma.« Téved Kövér, mert ez nem egy parlament. Ahol a levezető elnök ebben a stílusban ugatja le a képviselőket, az olyan, mint egy utolsó, büdös, mocskos, felcsúti kocsma. Ezek kocsmát csináltak az egész országból.

Ilyen stílusban egy házelnök nem beszélhet. Majd fenyegető hangnemben büntetést ígért, amiben van jártassága. Kövér a szólásszabadság és a véleményszabadság körébe tartozó megnyilvánulást is gyakran milliós bírsággal sújtja. Terrorizálja az ellenzéket, amellyel azért teheti ezt meg, mert a pénz miatt mindent eltűrnek, mindenhez asszisztálnak, kollaborálnak ezzel a fasiszta bandával. De nemcsak Kövér miatt süllyedt kocsma színvonalára a magyar parlament, hanem Orbán egész fasiszta rendszere züllesztette le ennek az eszmének és ideológiának a színvonalára azt.”

 

– írja Amerikából ez a liberálnáci.

A mindenszo.hu üzenete Bartusnak: kussolsz, nem pofázol Amerikából, befogod az arcodat, világos? Most pedig helyedre!

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

További híreink:
Agyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előtt

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Tóth Gabit azért támadják, mert kilóg a liberális sorból – Hasít az énekesnő új dala a neten – Videó

Anarchiát akarnak – Most Jámbor András akciózott, de pofánverték