in , ,

TOTÁLIS AGYBAJ – 5,5 millió „agysebészt” telepítenének Spanyolországba

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint annak érdekében, hogy Spanyolország finanszírozni tudja a nyugdíjrendszerét, 5,5 millió bevándorlót kellene befogadnia

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint annak érdekében, hogy Spanyolország finanszírozni tudja a nyugdíjrendszerét, 5,5 millió bevándorlót kellene befogadnia, noha a spanyol fiatalok 34%-a munkanélküli. Az országban amúgy már 4,6 millió migrációs hátterű személy él.

A francia állampolgárságú Christine Lagarde által vezetett Nemzetközi Valutaalap szakértőinek a véleménye alapján a mediterrán országnak 2050-ig nagyjából 5,5 millió embert kell befogadnia azért, hogy ellensúlyozni tudja az őshonos lakosság elöregedését – írja az Origo.

Azt is megjegyzik, hogy a hivatalos statisztikai adatok alapján a Spanyol Királyságban 3,5 millió regisztrált munkanélküli van, a valós szám pedig ennél is nagyobb lehet.

Ráadásul a fiatalkorúak körében a munkanélküliségi ráta 34 százalékos, a teljes munkaképes korú népesség körében pedig 16,1 százalékos.

Tehát a migránsok betelepítését ezzel indokolni teljességgel hamis és álságos. Persze a liberálisoknál nem számít a formális logika. Őket az inkább csak hátráltatja.

Az országban már él 4,6 millió migrációs hátterű személy, akik döntően Latin-Amerikából, Marokkóból és Romániából származnak.

2011-ben még 5,8 millió külföldi élt ott, de a gazdasági válság és a munkanélküliség miatt sokan áttelepültek Németországba, illetve Nagy-Britanniába.

Az ENSZ Nemzetközi Migrációs Szervezetének (IOM) adatai alapján csak az idén nagyjából 25 ezer illegális bevándorló érkezett Spanyolországba, ami féléves bontásban tavalyhoz képest 350%-os növekedést jelent. Emiatt meg kellett nyitni a mediterrán királyság első migránstáborát.

A migránsok számának rendkívüli növekedése elsősorban az erősen bevándorláspárti Pedro Sánchez vezette új szocialista miniszterelnök intézkedéseinek „köszönhető”.

A becslések értelmében a marokkói határon legalább 50 ezer afrikai várakozik arra, hogy spanyol földre léphessen.

(forrás:888.hu)

Hazaáruló Niederüller leputyinozta és leerdoganozta a kormányt

HOPPÁ! – Idén ősszel is várható nyugdíjprémium